Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αίσχος! Απομεινάρια Εοκαβητισμού» Ξεκάθαρα εχθροί του Διγενή οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ του ΑΚΕΛ - Οργισμένη ανακοίνωση κατά του ΕΛΑΜ

Γραπτή δήλωση έκανε ο Γιώργος Λουκαΐδης εκ μέρους του ΑΚΕΛ, στηλιτεύοντας την ομιλία του προέδρου του ΕΛΑΜ στη Βουλή, για τις μαύρες επε...


Γραπτή δήλωση έκανε ο Γιώργος Λουκαΐδης εκ μέρους του ΑΚΕΛ, στηλιτεύοντας την ομιλία του προέδρου του ΕΛΑΜ στη Βουλή, για τις μαύρες επετείου του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής.







Αυτούσια η δήλωση




Το ναζιστικό ΕΛΑΜ, ως συνεπής απολογητής και υμνητής του εοκαβητισμού, του γριβισμού και του φασισμού, έδρασε ανάλογα εντός και εκτός της Βουλής. Σήμερα, ως ήταν αναμενόμενο, δεν απέδωσε καμιά τιμή στους ήρωες της δημοκρατικής αντίστασης κατά του πραξικοπήματος. Χθες, μαζί με άλλους, έσπευσε να τιμήσει ως ήρωες τους επιτιθέμενους στο προεδρικό με στόχο την δολοφονία του Μακαρίου.

Ανήμερα της επετείου του πραξικοπήματος, αντί τα απομεινάρια του εοκαβητισμού να ντρέπονται και να κρύβονται, δυστυχώς από του βήματος της Βουλής επιχειρούν να παραδώσουν και μαθήματα πατριωτισμού. Αίσχος!!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.