Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Σαν να κοίταξε το διάολο»! Το βλέμμα τρόμου της Μελάνια μετά τη χειραψία με τον Πούτιν

iefimerida Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, σε μια πολυαναμενόμενη διάσκεψη που κυρ...


iefimerida Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, σε μια πολυαναμενόμενη διάσκεψη που κυριάρχησε σε όλα τα διεθνή μέσα.






Η συνάντησή τους έρχεται στο επίκεντρο μιας μακράς έρευνας του FBI σχετικά με τους ισχυρισμούς πως ο Πούτιν επενέβη στις αμερικανικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016 – ισχυρισμούς που ο Ρώσος πρόεδρος αρνήθηκε έντονα.
Κατά την συνάντησή τους, στην οποία παρούσα ήταν και η Μελάνια Τραμπ, ο χρήστης του Twitter @smrduke87 κατέγραψε μια πραγματικά αμήχανη στιγμή.




Στο σύντομο βίντεο που ανάρτησε στο Twitter, φαίνεται η εμφανής φρίκη ή φόβος στο πρόσωπο της Μελάνια Τραμπ, μετά την χειραψία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Είναι δύσκολο να πει κανείς τι ακριβώς σκεφτόταν η Πρώτη Κυρία, αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να υποθέσουν τι μπορεί να περνούσε εκείνη τη στιγμή από το μυαλό της. Και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η πιο κοινή εικασία ήταν ο φόβος.

«Δείχνει σαν μόλις να κοίταξε κατευθείαν στα μάτια του διαβόλου» έγραψε κάποιος με έναν άλλο να προσθέτει «Αυτό το βλέμμα μου προκαλεί ρίγη!».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.