Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ...: «Η κόρη μου είναι δυστυχισμένη - Ντύνεται γελοία» Νέο «χτύπημα» από τον πατέρα της Δούκισσας του Σάσεξ Μέργαν Μάρκλ

Νέο πονοκέφαλο προκαλεί στα Ανάκτορα ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσας του Σάσεξ, Τόμας Μαρκλ, που δεν λέει να βάλει γλώσσα μέσα του. Σ...


Νέο πονοκέφαλο προκαλεί στα Ανάκτορα ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσας του Σάσεξ, Τόμας Μαρκλ, που δεν λέει να βάλει γλώσσα μέσα του. Σε νέα συνέντευξή του, αυτήν τη φορά στη βρετανική Sun, λέει ότι η κόρη του είναι δυστυχισμένη από τη ζωή στο Παλάτι, κρίνει ακόμη και το ντύσιμό της , ενώ δεν διστάζει να επικρίνει και το βασιλικό πρωτόκολλο!







"Νομίζω πως η κόρη μου είναι τρομοκρατημένη, το βλέπω στα μάτια της, στο πρόσωπό της, στο χαμόγελό της. Βλέπω χρόνια το χαμόγελό της, το γνωρίζω. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω τώρα. Αυτό δεν είναι καν χαμόγελο για τους θεατές, είναι χαμόγελο πόνου. Μπορεί να έχει κάποιες άσχημες ημέρες, δεν το ξέρω. Απλώς ανησυχώ. Νομίζω ότι πιέζεται πάρα πολύ" λέει ο 73χρονος που έχασε τον γάμο της κόρης του μετά το σκάνδαλο με το στημένο θέμα με τους παπαράτσι.




Στη συνέχεια αναφέρεται στο ντύσιμο της Μέγκαν λέγοντας ότι υπάρχει ένας γελοίος κώδικας ντυσίματος: "Η Μέγκαν μοιάζει σαν να έχει βγει από παλιά ταινία. Γιατί το 2018 ντύνονται λες και είναι στο 1930; Γιατί πρέπει να καλύπτουν τα γόνατά τους;" αναρωτιέται.

Από τα "πυρά" του δεν ξεφεύγει ούτε η βασιλική οικογένεια για την οποία λέει ότι ζουν τη ζωή τους με ξεπερασμένους κανόνες που δεν βγάζουν κανένα νόημα.

Και παρά το γεγονός ότι επιμένει πως δεν κατηγορεί τον Χάρι, επαναλαμβάνει ότι "είναι άνθρωποι όπως όλοι οι άλλοι" και "λυπάμαι που δεν μπορούν να δείξουν τα συναισθήματά τους".

Πηγή: The Sun







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.