Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ... Βίασε γατάκι 3 μηνών...!!! Του βρήκαν και υλικό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του...!

Παράταση της κράτησης: Συζήτηση και για ¨παιδική πορνογραφία¨ στην δίκη του ατόμου που βίαζε γατάκι τριών μηνών Ο 55 ετών Μπιλάλ ...


Παράταση της κράτησης: Συζήτηση και για ¨παιδική πορνογραφία¨ στην δίκη του ατόμου που βίαζε γατάκι τριών μηνών




Ο 55 ετών Μπιλάλ Τ. που κατηγορείται πως βίασε ένα γατάκι τριών μηνών στην Κωνσταντινούπολη προκαλώντας τον θάνατο του, δήλωσε πως ¨Εάν το αποδείξουν θα το κόψω και θα το πετάξω¨. Δεν αποφυλακίστηκε τελικά.

Ο κάτοικος της περιοχής Εγιουπσουλτάν Μ.Τ, συνελήφθη στις 18 Ιουνίου με την κατηγορία πως βίασε ένα γατάκι τριών μηνών και στις 19 Ιουνίου προφυλακίστηκε.




Ο Β.Τ αντιμετωπίζει 4 έτη φυλάκισης καθώς κατηγορείται για ¨θανάτωση δεσποζόμενου ζώου¨ και ¨τέλεση αναίσχυντης πράξης¨.

¨Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι¨

Η πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σήμερα στο 14ο Πρωτοδικείο Κωνσταντινούπολης. Ο κατηγορούμενος μετείχε στην δίκη μέσω του συστήματος SEGBIS από την φυλακή.

Στην απολογία του είπε πως είναι απόφοιτος δημοτικού και χωρισμένος και πρόσθεσε πως ¨Μπήκα στα 45-46. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Την ημέρα εκείνη ήμουν μεθυσμένος. Δεν γνωρίζω πως ήρθε η γάτα στο σπίτι μου. Δεν θυμάμαι. Τίποτα δεν θυμάμαι. Ακόμη και την πόρτα την είχα αφήσει ανοιχτή.

Η περιγραφή του ιδιοκτήτη
Ο ιδιοκτήτης του γατιού ο Ραφέτ Αλτινκαϊνάκ ανέφερε τα εξής : Είχα 4 γατάκια. Για να πάρουν λίγο αέρα τα έβγαλα λίγο έξω. Εγώ άρχισα να αθλούμαι. Μετά όμως δεν βρήκα το λευκό γατάκι. Έψαξα πέριξ. Μου είπαν πως μπορεί να το πήρε στο σπίτι του ο Μπιλάλ Τ. Και παλιότερα κάτοικοι της περιοχής τον είχαν δει να παίρνει γατιά στο σπίτι του. Τότε πήγα στο σπίτι του. Η εξωτερική πόρτα ήταν ανοιχτή. Ο Μπιλαλ Τ. είχε κατεβάσει το παντελόνι του και κρατούσε το γατάκι στο χέρι του. Μόλις με είδε το πέταξε. Κάτοικοι της περιοχής μου είπαν πως κατηγορούμενος είχε κακή φήμη σε παρόμοια θέματα. Συζητούσαν πως προκαλούσε φθορά σε γατιά και σκυλιά. Ο κατηγορούμενος ήταν νηφάλιος και έβριζε, τον καταγγέλλω¨.

Ο κατηγορούμενος πήρε ξανά τον λόγο και είπε πως ¨Δεν έχω καμία δουλειά με τα ζώα. Την μέρα του περιστατικού δεν την θυμάμαι. Έχω πάει στην Μέκκα. Ορκίζομαι στην θρησκεία μου, στην πίστη μου και στα 4 βιβλία. Δεν θυμάμαι τι έκανα. Η ζωή μου κινδυνεύει¨.

Τα δικαστήριο αποφάσισε την παράταση της κράτησης του.

Όταν ο κατηγορούμενος Μπιλάλ Τ. ρωτήθηκε σχετικά το υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στο σπίτι του, αυτός απάντησε πως επιστρέφοντας από το τζαμί βρήκε κάτι CD και νομίζοντας πως είναι θρησκευτικού περιεχομένου τα πήρε στο σπίτι του. http://tourkikanea.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.