Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έσωσαν το μωρό της 30χρονης εγκύου που είναι σε σοβαρή κατάσταση μετά το τροχαίο στο Κιλκίς- Το έφεραν πρόωρα στη ζωή

thecaller Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου η 30χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί τη...


thecaller Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου η 30χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Τρίτης σε ένα σφοδρό τροχαίο ατύχημα στο Κιλκίς.









Η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και αιμορραγία στον δεξιό πνεύμονα. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».




Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί κατάφεραν να φέρουν πρόωρα στη ζωή το βρέφος που είχε στην κοιλιά της η 30χρονη, καθώς ήταν έγκυος 30 εβδομάδων. Το μωρό είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών. Ωστόσο, οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες για την υγεία του.

Η 9χρονη κόρη της, η οποία επίσης επέβαινε στο Ι.Χ. και τραυματίστηκε σοβαρά, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε μετά τη νοσηλεία της στο Παπαγεωργίου.



Το σφοδρό τροχαίο στο Κιλκίς

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης. Το μικρό αυτοκίνητο που οδηγούσε η έγκυος γυναίκα ξέφυγε- κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- από την πορεία του και ανετράπη στο 5ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς – Κιλκίς. Οι εικόνες από το σημείο είναι συγκλονιστικές και αποτυπώνουν τη σοβαρότητα του τροχαίου…





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.