Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ... Η Εθνική συνέτριψε με 27-1 την Τουρκία στην Βαρκελώνη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα...!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου συνέτριψα...



Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου συνέτριψαν με 27-1 την Τουρκία και πλέον κοιτούν το ματς της Τετάρτης με αντίπαλο την Ολλανδία.




Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε νωθρά το ματς και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι οι οποίο κατάφεραν να παραμείνουν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου.

Για την ακρίβεια η Ελλάδα προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα των Βλαχόπουλου και Φουντούλη, όμως ο Σονμέζ από κοντά έκανε το 2-1 με 2.20 να απομένουν για τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου. Έκτοτε, οι διεθνείς έτρεξαν ένα εντυπωσιακό επί μέρους 10-0! Αυξάνοντας το πρέσινγκ και κάνοντας πολλά κλεψίματα η Εθνική ομάδα πήγε στο ημίχρονο με το σκορ στο 12-1!

Από εκεί και πέρα ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του όμως ο ρυθμός της Εθνικής όχι μόνο δεν έπεφτε, αλλά αυξανόταν! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να ολοκληρώσει τον αγώνα χωρίς να δεχτεί άλλο γκολ, ενώ αντίθετα το επί μέρους σκορ έφτασε στο 25-0. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα δεν δέχτηκε γκολ για 26 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα απέναντι στην αδύναμη Τουρκία.

Ο βασικός στόχος στο ματς ήταν η νίκη με πολλά γκολ διαφορά και επετεύχθη με απόλυτη επιτυχία. Τώρα, οι διεθνείς θέλουν νίκη και στον αγώνα με την Ολλανδία την Τετάρτη (18/7) για να παίξουν την πρωτιά του ομίλου την Παρασκευή (20/7) απέναντι στην Κροατία.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα.

Τουρκία - Ελλάδα 1-27

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 0-7, 0-6, 0-9

ΤΟΥΡΚΙΑ: Κιλ, Ατσάρ, Σενέμογλου, Κάχραμαν, Μπίγικ, Ντουζενλί, Εργκίν, Τουράν, Σονμέζ 1, Εζμπέκ, Γιλμάζ, Γκουρντενλί, Οζντεμίρ

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Νικολαϊδης, Φουντούλης 6, Καπότσης 3, Δερβίσης 4, Αργυρόπουλος 3, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 5, Βλαχόπουλος 5, Ζερδεβάς



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.