Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

17 οι νεκροί - Εικόνες σοκ από τη στιγμή του ναυαγίου σε λίμνη στο Μιζούρι – Ξεκληρίστηκε οικογένεια, γιαγιά έγινε θυσία για την εγγονή της – «Μας είπαν να μη βάλουμε σωσίβια»

Μια τραγωδία που έχει σοκάρει τους πάντες στις ΗΠΑ. Μια εκδρομή σε λίμνη του Μιζούρι που έμελλε να εξελιχθεί σε εφιάλτη για τις οικογένε...


Μια τραγωδία που έχει σοκάρει τους πάντες στις ΗΠΑ. Μια εκδρομή σε λίμνη του Μιζούρι που έμελλε να εξελιχθεί σε εφιάλτη για τις οικογένειες των 17 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους μετά τη βύθιση της βάρκας στην οποία επέβαιναν. Δεν ήταν μόνο η κακοκαιρία ο λόγος που η βάρκα, duck boat ονομάζεται λόγω του σχήματός της, ανατράπηκε και βυθίστηκε στα μανιασμένα νερά της λίμνης.




Ήταν και η αδιανόητη συμβουλή του καπετάνιου στους επιβάτες να μη φορέσουν σωσίβια γιατί δεν τα χρειάζονταν! Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που σημειώνονται στις ΗΠΑ με θύματα τουρίστες εδώ και χρόνια.




Ο απολογισμός τραγικός: 17 νεκροί και έξι τραυματίες. Ανάμεσα στους νεκρούς και παιδιά. 31 άνθρωποι επέβαιναν στη βάρκα το μοιραίο απόγευμα. Από τα 17 θύματα, οι εννέα ανήκουν στην ίδια οικογένεια.

Όλα έγιναν στη λίμνη Τέιμπλ Ροκ κοντά στο Μπράνσον, όπου ξέσπασε καταιγίδα. Και έχουν καταγραφεί σε σοκαριστικά video από ανθρώπους που βρίσκονταν σε άλλη βάρκα, που έπλεε λίγα μέτρα από εκείνη που βυθίστηκε.

Video που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook η Jennie P. Carr δείχνει καρέ καρέ πως η βάρκα γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις των κυμάτων. Πως μοιάζει με καρυδότσουφλο καθώς παρασύρεται και τελικά βυθίζεται. Όσοι βλέπουν μπροστά στα μάτια τους την τραγωδία, δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, η βάρκα αρχίζει να καλύπτεται από το νερό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.