Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Brawl in Cell Block 99» (Καυγάς στο μπλοκ 99): Σπάνε κόκαλα και κεφάλια (αλλά πέφτει και μια σφαλιάρα στην πολιτική ορθότητα)

redskywarning Το “Brawl in Cell Block 99” (2017), που στα ελληνικά μεταφράστηκε «Καυγάς στο μπλοκ 99», είναι η τελευταία ταινία του συγγ...


redskywarning Το “Brawl in Cell Block 99” (2017), που στα ελληνικά μεταφράστηκε «Καυγάς στο μπλοκ 99», είναι η τελευταία ταινία του συγγραφέα / σκηνοθέτη και μουσικού (και κριτικού) heavy metal (!) S. Craig Zahler, (γνωστού από το αρκετά βίαιο western “Bone Tomahawk”) με πρωταγωνιστή τον Vince Vaughn. Η ταινία χαρακτηρίζεται ως "βίαιο δράμα φυλακών" και όπως καταλάβατε, έχει αρκετή βία.






Ο Vaughn που ήταν γνωστός πιο πολύ από κωμωδιούλες του στυλ «Γαμομπελάδες», εδώ κυριολεκτικά σπάει κόκαλα, ως Bradley Thomas, ένας αντιήρωας που έχει ηθικές αρχές, θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα στην ζωή του, αλλά ξέπεσε και τώρα η ανάγκη τον κάνει να διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, και τελικά να βρεθεί σε μια υψίστης ασφαλείας φυλακή (με δεσμοφύλακα τον τρομερό Ντον Τζόνσον!), όπου θα πρέπει να εντοπίσει και να σκοτώσει έναν κρατούμενο με το όνομα “Christopher Bridge”, προκειμένου να γλυτώσει από σφαγή η έγκυος γυναίκα του και το παιδί που κουβαλάει στην κοιλιά της, από τους απαγωγείς που την κρατάνε όμηρο.




Το να είναι ένας Λευκός "straight" και "macho" χριστιανός και πατριώτης Αμερικάνος (με καταγωγή και προφορά από το Νότο!), όχι ο "κακός" της ταινίας, αλλά ο "ήρωας" της ταινίας, στην σημερινή ((κατά Hollywood)) έντονα αντι-λευκή και χειραγωγούμενη από την Αριστερά Αμερική, είναι σαφώς κάτι προχωρημένο. Αυτό ήταν που τράβηξε την προσοχή μου (εκτός του τεράστιου σταυρού).



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://redskywarning.blogspot.com/2018/06/brawl-in-cell-block-99.html




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.