Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μήπως είδατε την Αγγελική; Εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης από την Μαλεσίνα!

lamianow Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή της Μαλεσίνας και γενικότερα στην Λοκρίδα. Η 40χρονη Αγγελική Δάρ...


lamianow Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή της Μαλεσίνας και γενικότερα στην Λοκρίδα.
Η 40χρονη Αγγελική Δάρρα όπως γνωστοποιήθηκε από αναρτήσεις οικείων προσώπων της (που ζήτησαν και την συνδρομή μας) στα social medια -κατά την διάρκεια της ημέρας- αποχώρησε από το σπίτι της για να μεταφέρει στο σχολείο το ένα από τα δύο παιδιά της, οδηγώντας ένα κόκκινο Matiz με αριθμό κυκλοφορίας ΜΙΝ 9850.







Από εκείνη την στιγμή ωστόσο δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής ενώ δεν απαντούσε και στο τηλέφωνο που την καλούσαν ο σύζυγος της, συγγενείς και φίλοι. Παρότι δεν συμπληρώθηκε 24ωρο για να δηλωθεί εξαφάνιση στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί κινητοποίηση προκειμένου να βρεθούν τα ίχνη της και φυσικά ειδοποιήθηκε η αστυνομία.





Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε το σήμα του κινητού της σε περιοχή της Αθήνας χωρίς ωστόσο ακόμη να έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερα πράγματα γύρω από την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Το περιβάλλον της, συγγενείς και φίλοι, με αναρτήσεις που πραγματοποιούνται συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναζητούν τα ίχνη της.

Αν κάποιος είδε κάτι ας επικοινωνήσει με την αστυνομία.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.