Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.... «Βόμβα» Ζάεφ: Θα διώξουμε τον Ιβανόφ αν δεν υπογράψει τη συμφωνία για τη «Βόρεια Μακεδονία»

Στα άκρα οι σχέσεις του Ζόραν Ζάεφ με τον Γκιόργκι Ιβανόφ για τη συμφωνία με την Ελλάδα - Άφησε ανοιχτό να επιδιώξει την αποπομπή του ...



Στα άκρα οι σχέσεις του Ζόραν Ζάεφ με τον Γκιόργκι Ιβανόφ για τη συμφωνία με την Ελλάδα - Άφησε ανοιχτό να επιδιώξει την αποπομπή του προέδρου της ΠΓΔΜ αν δεν επικυρώσει τη συμφωνία για τη "Βόρεια Μακεδονία"




"Αν η συμφωνία γίνει αποδεκτή στο δημοψήφισμα κανείς δεν έχει δικαίωμα να την ανατρέψει" δήλωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός - Σήμερα στις 11:00 (τοπική ώρα) η ψηφοφορία στη σκοπιανή Βουλή. Σε αστυνομικό κλοιό υπό το φόβο επεισοδίων το κοινοβούλιο στα Σκόπια




Αποφασισμένος για όλα ακόμη και να φτάσει στα άκρα, ανατρέποντας τον πρόεδρο της χώρας, εμφανίζεται ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ προκειμένου να μην ρισκάρει την εφαρμογή της συμφωνίας με την Ελλάδα για τη «Βόρεια Μακεδονία». Μια συμφωνία που θα ανοίξει το δρόμο των Σκοπίων τόσο για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε. όσο και για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ.

«Αστακός» η Βουλή για τη… συμφωνία
Με το Κοινοβούλιο σε αστυνομικό κλοιό υπό το φόβο των επεισοδίων από εθνικιστές που αντιτίθενται στην αλλαγή του ονόματος, η Βουλή της ΠΓΔΜ ψηφίζει σήμερα (20.06.2018) άρον – άρον τη συμφωνία με την Ελλάδα.

Η συνεδρίαση έχει οριστεί για τις 11:00 (12:00 ώρα Ελλάδος). Ήδη από χθες, σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση, η Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του κοινοβουλίου της ΠΓΔΜ ενέκρινε το σχέδιο νόμου για την κύρωση της συμφωνίας.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, VMRO, που αντιτίθεται στην συμφωνία έχει καλέσει συγκέντρωση οπαδών του μπροστά στο κοινοβούλιο την ώρα που θα συζητείται εντός της αίθουσας η κύρωσή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.