Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η «ανοιχτή κοινωνία» της Γερμανίας πεινάει και θέλει κρέας νεαρών κοριτσιών

Τη νύχτα της 22ας Μαΐου, η 14χρονη Susanna Feldmann, εβραϊκής καταγωγής, δεν επέστρεψε στο σπίτι της στο Mainz της Γερμανίας, μετά από μια ...


Τη νύχτα της 22ας Μαΐου, η 14χρονη Susanna Feldmann, εβραϊκής καταγωγής, δεν επέστρεψε στο σπίτι της στο Mainz της Γερμανίας, μετά από μια νύχτα με φίλους. Ανήσυχη η μητέρα της, Diana, έλαβε ένα μήνυμα WhatsApp που αύξησε τους φόβους της: "Μαμά, δεν γυρνάω σπίτι. Είμαι με μια φίλη στο Παρίσι. Μην ανησυχείς. Θα επιστρέψω σε δύο ή τρεις εβδομάδες. Αντίο.."







Η Susanna ήταν ήδη νεκρή όταν εστάλη το μήνυμα…

Το πτώμα της βρέθηκε στις παρυφές της πόλης Wiesbaden στην δυτική Γερμανία στις 6 Ιουνίου.Σύμφωνα με μια αναφορά των Times of Israel, οι Εβραίοι του Mainz αντέδρασαν με "σοκ και θλίψη" στην ανακάλυψη του σώματος της 14χρονης που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο «πρόσφυγες».







Το «Κεντρικό Συμβούλιο των Εβραίων» (Zentralrat der Juden), ο επίσημος φορέας που εκπροσωπεί τους Εβραίους στη Γερμανία, εξέφρασε «τα συλλυπητήριά του» στην οικογένεια της εβραϊκής καταγωγής έφηβης που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από «πρόσφυγες» από το Ιράκ και την Τουρκία. Είναι το ίδιο Συμβούλιο που το 2015 είχε "χαιρετίσει" την εισβολή των «προσφύγων» στην Γερμανία.

Η εισαγγελία ανέφερε ότι δυο «πρόσφυγες» - ένας 20χρονος Ιρακινός και 35χρονος Τούρκος, οι οποίοι και οι δύο ζούσαν σε οικήματα για «αιτούντες άσυλο» στην πόλη - είναι ύποπτοι για τον βιασμό και την δολοφονία του κοριτσιού και ότι αυτοί έθαψαν το σώμα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ http://redskywarning.blogspot.com/2018/06/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.