Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βγήκε από τις φυλακές της Κω κι επέστρεψε στην Αθήνα ο πρώην εκδότης Δημήτρης Ρίζος

Το Σαββατοκύριακο αποφυλακίστηκε ο πρώην ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ, Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος συνελήφθη πριν λίγες μέρες στην Αθήνα για χρέη...


Το Σαββατοκύριακο αποφυλακίστηκε ο πρώην ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ, Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος συνελήφθη πριν λίγες μέρες στην Αθήνα για χρέη και μεταφέρθηκε στις φυλακές της Κω.






Συγκεκριμένα, η απόφαση της Εισαγγελίας Αθηνών για την αποφυλάκιση είχε ληφθεί από την Παρασκευή, αλλά ο 83χρονος εκδότης αναγκάστηκε να μείνει στη φυλακή και την Παρασκευή και τελικά, αποφυλακίστηκε το Σάββατο το πρωί και ήρθε στην Αθήνα το βράδυ της ίδιας μέρας.




Την Κυριακή, ωστόσο, δεν αισθάνθηκε καλά και πήγε στο Νοσοκομείο "Γεννηματά", όπου κατόπιν εξετάσεων δεν διαπιστώθηκε κάτι ανησυχητικό και επέστρεψε στο σπίτι του το βράδυ.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο πρώην εκδότης, μέσω των δικηγόρων του, κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών βεβαίωση για δοσοποίηση των οφειλών του, με συνέπεια η τελευταία να αποφασίσει την αποφυλάκισή του.

Ο γνωστός εκδότης είχε φυλακιστεί εξαιτίας πέντε ανεκτέλεστων δικαστικών αποφάσεων που τον καταδίκαζαν σε ποινή φυλάκισης 3, 5 ετών, για χρέη προς το ελληνικό δημόσιο αλλά και για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.