Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Μαζεύονται ΕΛΛΗΝΕΣ Πατριώτες στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ, εκεί που «μετακόμισαν» οι ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ Συριζαίοι...!!! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ... ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ!

ΔΙΑ - ΔΙ - ΔΟΥ - ΜΕ.... ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ.... ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ! Στη νότια πύλη της ΔΕΘ μεταφέρει τη διαμαρτ...



ΔΙΑ - ΔΙ - ΔΟΥ - ΜΕ.... ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ.... ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ!




Στη νότια πύλη της ΔΕΘ μεταφέρει τη διαμαρτυρία του το «Κίνημα Σφυρί-ζω», μετά και την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα "Μακεδονικό τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια".




«Προσοχή! Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης άλλαξε τον τόπο της εκδήλωσης του για σήμερα, αλλάζουμε και εμείς τον τόπο του ραντεβού μας! Θα βρεθούμε στις 7 το απόγευμα στην πύλη πεζών της ΔΕΘ, ακριβώς απέναντι από την ΧΑΝΘ. Δε θα γλυτώσουν από τις σφυρίχτρες μας!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του κινήματος, στη σελίδα του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά τόσο η εκδήλωση όσο και η διαμαρτυρία ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας. Ωστόσο, υπό τον φόβο αντιδράσεων η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο "Νικόλαος Γερμανός" στο περίπτερο 8 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.