Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προετοιμασία ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ στα Σκόπια... Μεγάλη διαμαρτυρία μπροστά στο Κοινοβούλιο το Σάββατο...

Μεγάλη κινητοποίηση για διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας Σκοπίων - Ελλάδας, για το όνομα, οργανώνεται για το Σάββατο 23 Ιουνίου μπροστά ...


Μεγάλη κινητοποίηση για διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας Σκοπίων - Ελλάδας, για το όνομα, οργανώνεται για το Σάββατο 23 Ιουνίου μπροστά από το Κοινοβούλιο.




Η διαμαρτυρία που χαρακτηρίζεται εκ των προτέρων ως ‘μεγάλη’ θα λάβει χώρα στις 20:00 και διοργανώνεται τυπικά από ‘ομάδα σπουδαστών’, όπως γράφει η αλβανική Gazeta Lajm.




Πληροφορίες του συντάκτη του δημοσιεύματος λένε ότι η κινητοποίηση υποστηρίζεται οικονομικά από ψευτο-‘μακεδονικές’ οργανώσεις, κυρίως από τη Διασπορά- Αμερική και Αυστραλία- που κατά το παρελθόν είχαν υποστηρίξει τις κυβερνητικές πολιτικές του VMRO-DPMNE.

Χαρακτηριστικό, πάντως, των ανακοινώσεων των διοργανωτών, μέσω των κοινωνικών δικτύων, είναι ότι υποστηρίζουν ότι η κινητοποίηση αυτή δεν είναι κομματική. Ωστόσο, οι οργανώσεις της διασποράς έχουν ενισχύσει οικονομικά έτσι ώστε να γίνει δωρεάν μεταφορά πολιτών για τη διαμαρτυρία από όλες τις πόλεις της επικράτειας.

Η κινητοποίηση αυτή που έχει λάβει ευρείας δημοσιότητας, φοβίζει τους αξιωματούχους για ενδεχόμενη βία, όπως είχε εκδηλωθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα πάντως με τον κατάλογο των οργανώσεων που υποστηρίζουν τη διαμαρτυρία αποδεικνύεται ότι αυτή διοργανώνεται από τη σλαβική διασπορά.


(Στοιχεία από gazetaLajm)
--
The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.