Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής μάντρωσαν τον Μπαρμπαρούση... Σήκωσε τα χέρια ψηλά όταν βγήκε από το σπίτι της Πεντέλης που κρυβόταν...

Η σύλληψη Μπαρμπαρούση έγινε μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή της Πεντέλης στην Αττική και όχι στην Αιτωλοακαρναν...


Η σύλληψη Μπαρμπαρούση έγινε μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή της Πεντέλης στην Αττική και όχι στην Αιτωλοακαρνανία όπου αναζητούνταν τις προηγούμενες ημέρες.




Σε σπίτι φίλης του στην Πεντέλη συνελήφθη, λίγο μετά τις 8 το πρωί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του για τα όσα είχε πει στη Βουλή, καλώντας τον στρατό να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.




Ο Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Ο βουλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Η σύλληψη έγινε το πρωί και ενώ ο Κ. Μπαρμπαρούσης έβγαινε από το σπίτι της οδού Κυβέλης. Όταν είδε τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής, λέγεται ότι σήκωσε τα χέρια ψηλά.

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, έφυγε από την Αιτωλοακαρνανία, από δρόμους που δεν υπάρχουν διόδια, προκειμένου να μην εντοπιστεί.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του βουλευτή, για τις δηλώσεις του στη Βουλή, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, με βάση την οποία εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.