Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μια καθημερινή μέρα στην πρωτεύουσα της Μπανανίας... Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει την διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

skai Βίντεο-ντουκουμέντο με την δράση του πολυμελούς κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυ...


skai Βίντεο-ντουκουμέντο με την δράση του πολυμελούς κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.






Τα πλάνα, που κινηματογραφήθηκαν με κινητά τηλέφωνα από τους αστυνομικούς που έκαναν τις παρακολουθήσεις, εικονίζουν τα μέλη της οργάνωσης να πλησιάζουν τους πελάτες τους, και γρήγορα να τους τροφοδοτούν με εμπόρευμα.




Οι συναλλαγές γίνονται χέρι με χέρι, είτε μέση του πεζοδρομίου είτε κοντά σε μικρές «κρυψώνες», όπως δίπλα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμοΗ οργάνωση εξαρθρώθηκε στις αρχές Ιουνίου. Τότε η Αστυνομία είχε ανακοινώσει πως ταυτοποίησε περισσότερες από 1.200 αγοραπωλησίες ναρκωτικών ενώ κατέσχεσε 13.000 ευρώ και 40 κινητά τηλέφωνα.
Έως σήμερα έχουν συλληφθεί 29 εμπλεκόμενοι στην δράση του κυκλώματος, και η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.