Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Είστε μπατσάκια του χιλιάρικου και σας γ@μ@@» Αυτοί είναι οι ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ που απέδρασαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης- Είχαν συλληφθεί για διαρρήξεις και βιασμό

Άκρως επεισοδιακή και κινηματογραφική ήταν η απόδραση των τριών επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης, στις 06...


Άκρως επεισοδιακή και κινηματογραφική ήταν η απόδραση των τριών επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης, στις 06:30 το πρωί.







Οι τρεις αλλοδαποί, που είχαν συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, κατηγορούμενοι για 72 κλοπές σε πολυτελείς οικίες στα βόρεια και νότια προάστια, λίμαραν τα κάγκελα τού χώρου όπου κρατούντο και αφού πήδηξαν από ύψος περίπου οκτώ μέτρων ή κατέβηκαν από την υδρορροή (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη από την αστυνομία) τράπηκαν σε φυγή.
«Τους βοήθησε ο σωματότυπός τους στην απόδραση. Είναι πολύ αδύνατοι και έτσι μπορούσαν να βγουν από το σημείο όπου λίμαραν τα κάγκελα» ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Παράλληλα, έχουν μεγάλη ευχέρεια τόσο στην αναρρίχηση, όσο και στην καταρρίχηση, ενώ, μεταξύ άλλων, είναι και θρασύτατα άτομα», πρόσθεταν οι ίδιες πηγές.

Είχε κατηγορηθεί και για βιασμό




Το bloko.gr δημοσίευσε τις φωτογραφίες των τριών αναζητούμενων αίλουρων διαρρηκτών, που κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες και τρόπο, έκοψαν σε 6 σημεία τα κάγκελα του κελιού στο ΑΤ Αργυρούπολης όπου κρατούνταν και εξαφανίστηκαν.

Ο πρώτος στη σειρά, φέρεται πως είχε πει με απόλυτα προκλητικό όσο και προσβλητικό τρόπο στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, πως «είστε μπατσάκια του χιλιάρικου και σας γ.... Εγώ βγάζω 10.000 ευρώ την εβδομάδα».

Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων και για βιασμό.

Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασαν οι τρεις κακοποιοί.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.