Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλλόκοτο περιστατικό στο κέντρο της Λαμίας: Γιατρός «άπλωσε» χέρι σε γυναίκα και τον πήραν στο… «κυνήγι»!

lamianow Προφανώς κάτι δεν πάει καλά… Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε κεντρικό σημείο της Λαμίας. Πιο σ...


lamianow Προφανώς κάτι δεν πάει καλά…
Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε κεντρικό σημείο της Λαμίας. Πιο συγκεκριμένα μπροστά σε γνωστή καφετέρια της Ρήγα Φεραίου.






Ένας ηλικιωμένος, συνταξιούχος πλέον γιατρός της περιοχής μας (σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες) έκανε μια κίνηση που άφησε άφωνους όσους βρισκόταν στο σημείο και την αντιλήφθηκαν!




Στα καλά καθούμενα και ενώ μπροστά του κινούταν μια νεαρή κοπέλα άπλωσε το χέρι του «χουφτώνοντας» την! Η κοπέλα αιφνιδιάστηκε και άρχισε να φωνάζει με τον ηλικιωμένο γιατρό να το βάζει στα πόδια.
Οι θαμώνες της καφετέριας που άκουσαν την κοπέλα αντέδρασαν και άρχισαν να φωνάζουν ενώ για λίγα μέτρα τον ακολούθησαν με εκείνον να επιταχύνει και να χάνεται σε ένα στενό κάθετα της Ρήγα Φεραίου.
Το περιστατικό διήρκεσε λίγα δευτερόλεπτα ωστόσο άπαντες έμειναν άφωνοι βλέποντας τον συγκεκριμένο άνθρωπο -πέραν πάσης υποψίας- να προβαίνει σε αυτή την ασυνήθιστη κίνηση!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.