Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΑΜΑ! ΑΝΕΛ Ροδόπης: Διαψεύδουμε ανακοίνωση για ισχυρή στήριξη στον Καμμένο

Σχετικά με τους χειρισμούς του στο θέμα των Σκοπίων Σε απόλυτο αναβρασμό βρίσκονται από χθες οι Οργανώσεις των ΑΝΕΛ, ανά την Ελλάδα...


Σχετικά με τους χειρισμούς του στο θέμα των Σκοπίων







Σε απόλυτο αναβρασμό βρίσκονται από χθες οι Οργανώσεις των ΑΝΕΛ, ανά την Ελλάδα και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, με πολλά στελέχη να παραιτούνται και να εκδίδονται ανακοινώσεις μη στήριξης στον πρόεδρο τους Πάνο Καμμένο σχετικά με τους χειρισμούς του στο Σκοπιανό.





Μετά τις έντονες αντιδράσεις υπήρξε μία ανακοίνωση που φαινόταν ότι εκφράζει τις Συντονιστικές Επιτροπές της Βόρειας Ελλάδας, ωστόσο φαίνεται ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι καθώς σήμερα εκδόθηκε ανακοίνωση από την Ροδόπη που διαψεύδει την ανακοίνωση περί ισχυρής στήριξης στον Πάνο Καμμένο.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: "Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Ροδόπης διαψεύδει την ανακοίνωση περί ισχυρής στήριξης του Πάνου Καμμένου στους χειρισμούς του στο θέμα των Σκοπίων. Ουδέποτε ερωτηθήκαμε ούτε προσυπογράψαμε κάποια δήλωση. Και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς."

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/anel-rodopis-diapsevdoume-anakinosi-gia-ischiri-stirixi-ston-kammeno



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.