Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΤΟΣΚΑ μήπως θέλουν διορισμό τα παιδιά και δε το λένε; Ο Ρουβίκωνας απευθύνει «προσκλητήριο» και καλέι κόσμο σε κρητικό γλέντι για οικονομική ενίσχυση

«Αν έρθει κόσμος στην ομάδα και ενισχυθούν οι δυνάμεις μας θα πάμε και στο τελευταίο χωριό» γράφει χαρακτηριστικά Σε νέο έμμεσο «προσκλ...


«Αν έρθει κόσμος στην ομάδα και ενισχυθούν οι δυνάμεις μας θα πάμε και στο τελευταίο χωριό» γράφει χαρακτηριστικά
Σε νέο έμμεσο «προσκλητήριο» για τη στρατολόγηση νέων μελών προχώρησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.







Εξηγώντας γιατί η αναρχική ομάδα δεν κάνει «παρεμβάσεις» σε σημεία όπου γίνονται «εργατικά ατυχήματα και δολοφονίες εργατών» το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα υποστηρίζει ότι αυτό συμβαίνει »επειδή έχουμε ακόμα λίγο κόσμο και πολύ περιορισμένους οικονομικούς πόρους».

Με αυτή τη λογική ζητά τέλος να ενισχυθούν οι «δυνάμεις» του Ρουβίκωνα γιατί έτσι, όπως γράφει, «θα πάμε και στο τελευταίο χωριό».

Είναι η δεύτερη φορά που ζητείται ενίσχυση του Ρουβίκωνα με αυτόν τον τρόπο καθώς πριν από μερικές εβδομάδες - μετά την επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας - είχε απευθυνθεί από το ίδιο πρόσωπο παρόμοια πρόσκληαη.

Δείτε την ανάρτηση:






Με ανάρτηση του στο Facebook ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα καλεί σε στρατολόγηση νέων μελών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίμαχη ανάρτηση «αν έρθει κόσμος στην ομάδα και ενισχυθούν οι δυνάμεις μας θα πάμε και στο τελευταίο χωριό».

Στο μεταξύ εντύπωση προκαλεί ότι το βράδυ του Σαββάτου ο Ρουβίκωνας, σύμφωνα με ανάρτηση που είχε γίνει σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών, καλούσε σε συγκέντρωση, σε ένα κρητικό γλέντι στα Εξάρχεια προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν τα έξοδα για τα δικαστήρια που έρχονται...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.