Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

111 ατέλειωτες μέρες... ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ: Η μεταγωγή Κούκλατζη - Μητρετώδη στο δικαστήριο της Αδριανούπολης πριν το 4ο ΟΧΙ των τούρκων - ΒΙΝΤΕΟ

kathimerini Για μια ακόμη φορά, την τέταρτη κατά σειρά, απορρίπτεται το αίτημα αποφυλάκισης, που υπέβαλαν για τους πελάτες τους οι συνήγορο...


kathimerini Για μια ακόμη φορά, την τέταρτη κατά σειρά, απορρίπτεται το αίτημα αποφυλάκισης, που υπέβαλαν για τους πελάτες τους οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται από τις 2 Μαρτίου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.






Το αίτημα κατετέθη σήμερα, στο πλαίσιο δικαιώματος που παρέχει η τουρκική νομοθεσία για επανεξέταση του θέματος κάθε μήνα.


(Πηγή Φωτό: Yeni Safak)




Ο δικαστής που εξέτασε άμεσα το αίτημα αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακισμένοι με το σκεπτικό, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην προγενέστερη κατάσταση, ότι εξακολουθεί να υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφύγουν αν παραμείνουν ελεύθεροι, αλλά και το ότι η αποφυλάκισή τους με περιοριστικά μέτρα δεν θα είναι επαρκής.

Οι δύο Ελληνες ένστολοι τελούν επί 111 ημέρες υπό κράτηση στην Τουρκία, χωρίς να έχει καν οριστικοποιηθεί το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν ή να έχει οριστεί δικάσιμος ημερομηνία.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.