Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Οι τούρκοι απειλούν με ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ τους Αμερικάνους για τα F-35...!!! Eπίσημη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ...

Μετά και την χθεσινή απόφαση της Βουλής των Αντιπροωπων στις ΗΠΑ για πάγωμα των f-35 και άλλου αμυντικού εξοπλισμού προς την τουρκία το...


Μετά και την χθεσινή απόφαση της Βουλής των Αντιπροωπων στις ΗΠΑ για πάγωμα των f-35 και άλλου αμυντικού εξοπλισμού προς την τουρκία το τουρκικό ΥΠΕΞ σήμερα αντέφρασε με μιά ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο...




Στην ανακοίνωση οι τούρκοι απειλούν τους Αμερικάνους με ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ και καλούν να τους παραδώσουν τα f-35 σύμφωνα με την σύμβαση που έχει υπογραφεί.

Στην ίδια ανακοίνωση οι τούρκοι έχουν το θράσος να υπογραμμίζουν ότι τέτοιες ενέργειες δεν δείχνουν το συμμαχιικό πνεύμα κι άλλες αρλούμπες...

Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν και οι θύελλες χτυπάνε την τουρκία η οποία κοιμάται όπως έστρωσε και δεν είναι μόνο το κατακύλισμα της στον Ισλαμισμό αλλά και η συστράτευση της με Ιράν και Ρωσία. 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Άγκυρα, ο Ακσόι δήλωσε ότι η Τουρκία «εκπλήρωσε όλες τις απαιτήσεις» για τη συμπαραγωγή των μαχητικών F-35 της Lockheed Martin με τις Ηνωμένες Πολιτείες, υπογραμμίζοντας ότι ήταν ένα πολυεθνικό πρόγραμμα με προκαθορισμένες υποχρεώσεις που πρέπει να τηρήσουν όλες οι πλευρές.

«Τέτοιου είδους βήματα είναι αντίθετα στο πνεύμα της συμμαχίας που έχουμε με τις ΗΠΑ» δήλωσε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών.




Την Πέμπτη η αρμόδια επιτροπή εξοπλισμών της αμερικανικής γερουσίας ενέκρινε νομοσχέδιο για την πολιτική άμυνας, στην οποία συμπεριλήφθηκαν μέτρα για την αποτροπή της αγοράς από την Τουρκία των αεροσκαφών F-35.

Ο Aκσόι δήλωσε ότι οι κυρώσεις των ΗΠΑ αποσκοπούν στο να πιέσουν την Τουρκία να εγκαταλείψει τη συμφωνία για την αγορά των ρωσικών βαλλιστικών συστημάτων S-400 και να απελευθερώσει τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον, ο οποίος κρατείται στην Τουρκία κατηγορούμενος για σχέσεις με τους Κούρδους του PKK και την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν FETO.

Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.