Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άδεια σε στρατιωτικούς που τα παιδιά τους δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις

Το αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών για χορήγηση άδειας στους στρατιωτικούς γονείς που τα παιδιά τους δίνουν Πανελλή...


Το αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών για χορήγηση άδειας στους στρατιωτικούς γονείς που τα παιδιά τους δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις, έγινε δεκτό από το ΓΕΕΘΑ.





Η ΠΟΕΣ ανακοινώνει ποιοι και πόσες ημέρες άδειας μπορούν να πάρουν:





Μετά το σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας μας , το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε το υπ΄ αριθμ. Φ.440/9/306199/Σ.3169/21-05-18/ΓΕΕΘΑ/Β1 έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο χορηγείται άδεια στο στρατιωτικό προσωπικό του οποίου τα τέκνα μετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ως εξής:

– Στο προσωπικό που διαμένει στον ίδιο τόπο με την οικογένειά του, χορηγείται απαλλαγή από τα καθήκοντά του κατά τις ημέρες γραπτών εξετάσεων των τέκνων, συμπεριλαμβανομένων ειδικών μαθημάτων και τυχόν άλλων δοκιμασιών.

– Στο προσωπικό που διαμένει σε άλλο τόπο, από τον τόπο της οικογένειάς του, χορηγείται ειδική άδεια δεκαπέντε (15) ημέρων πέραν της δικαιούμενης κανονικής αδείας και δύο (2) επιπλέον για κάθε ειδικό μάθημα ή άλλη δοκιμασία.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.