Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Απόστρατος αστυνομικός εκβίαζε με φωτογραφίες την πρώην ανήλικη ερωμένη του με την οποία είχε και συγγενική σχέση

Eνας από τους πιο γνωστούς αστυνομικούς του νομού Λασιθίου είναι σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ ο απόστρατος του Σώματος, ο οποίος φέ...


Eνας από τους πιο γνωστούς αστυνομικούς του νομού Λασιθίου είναι σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ ο απόστρατος του Σώματος, ο οποίος φέρεται να εκβίαζε συγγενή του για δημοσιοποίηση προσωπικών τους φωτογραφιών, όταν ήταν ανήλικη και φέρονται να είχαν ερωτική σχέση.






Σύμφωνα με τις Αρχές, ο απόστρατος αστυνομικός χρησιμοποιούσε δύο κάρτες κινητών τηλεφώνων.
Με τη μία που δεν γνώριζε η συγγενής του φέρεται – σύμφωνα με την καταγγελία- να παρουσιαζόταν ως άγνωστο άτομο και να της ζητούσε χρήματα για να μην δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της.





Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περί τα 200 ευρώ ήταν η «ταρίφα», ενώ κατηγορείται ότι εισέπραξε τρεις φορές το συγκεκριμένο ποσό.
Με το άλλο τηλέφωνο, αυτό που ήξερε η νεαρή κοπέλα, την καθησύχαζε ότι τακτοποιήθηκε το θέμα.
Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου οι πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι εντόπισαν φωτογραφικό υλικό, τις κάρτες κινητής τηλεφωνίας και προσήγαγαν τον συνταξιούχο αστυνομικό στο Τμήμα.
Ο ίδιος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ αρνείται ότι εκβίαζε τη συγγενή του.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.