Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ! Στην «κούρσα» για τον δήμο Παλλήνης η Ραχήλ Μακρή

«Ζώνουν τα φίδια» τον νυν δήμαρχο Θανάση Ζούτσο, μετά την απόφαση της Ραχήλ Μακρή να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της της Παλλήνης. ...


«Ζώνουν τα φίδια» τον νυν δήμαρχο Θανάση Ζούτσο, μετά την απόφαση της Ραχήλ Μακρή να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της της Παλλήνης.




Η πρώην βουλευτής όπως είπε σε συνέντευξή της «μετά από ώριμη σκέψη, , αποφάσισα να μην συμμετέχω σε εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.




Μετά από παροτρύνσεις φίλων και ατόμων που κατοικούν στον ίδιο Δήμο με εμένα, στον Δήμο Παλλήνης, θα θέσω υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του Δήμου Παλλήνης. Ο συνδυασμός μου θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο, σε μία ανοιχτή συγκέντρωση. Ήδη είμαστε σε διαδικασίες και ετοιμάζουμε αυτά που χρειάζονται», δήλωσε.

Όπως πληροφορούμαστε η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει «τριγμούς» στην παράταξη του δημάρχου Θανάση Ζούτσου, μιας κ απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν στελέχη που θα του κουνήσουν το μαντήλι!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, η κ. Μακρή έχει καταφέρει να προσεγγίσει στελέχη και από άλλες πλευρές…

Αναμένουμε και παρακολουθούμε τις εξελίξεις…



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.