Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ... Έτσι Τα εδάφη των Σκοπίων θα μπούν στο ΝΑΤΟ μετά τον διαμελισμό τους σε Ελλάδα - Αλβανία και Βουλγαρία....!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ...!!!

Αυτός είναι ο χάρτης που θα τελειώσει μια και καλή το πρόβλημα με την Μακεδονία μας και την διαχρονική Σλαβική προσπάθεια των ΑΠΑΤΕΩ...



Αυτός είναι ο χάρτης που θα τελειώσει μια και καλή το πρόβλημα με την Μακεδονία μας και την διαχρονική Σλαβική προσπάθεια των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΛΑΒΩΝ, όλων των Σλάβων και όχι μόνο των Σκοπιανών να αρπάξουν την Βόρεια Ελλάδα.





Και το εγχείρημα ξεκίνησε επί Τσάρων με αιχμή του Δόρατος, άλλοτε την Σερβία αλλά κυρίως την Βουλγαρία και συνεχίστηκε και επί κομμουνισμού με την υπόθαλψη των συμμοριτών και την προσπάθεια δημιουργίας αυτόνομης Σοσιαλιστικής Μακεδονίας, υλοποιώντας αποφάσεις "Διεθνούς".




Ακομη και σήμερα τα Σλάβικα Κράτη με διπλωματικούς και πολιτικούς τρόπους συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο, έχουν ενταγμένα τα Σκόπια στα φόρα τους και τους οργανισμούς τους αναγνωρίζοντας την Σλαβικότητά τους, αλλά τα στηρίζουν με επιμονή έναντι της Ελλάδος στο θέμα του ονόματος.

Γι αυτό όλοι οι Σλάβοι και όχι μόνο οι Σκοπιανοί, συμμετέχουν στην ΑΠΑΤΗ απόσπασης του ονόματος σε πρώτη φάση και των εδαφών της Μακεδονίας στο μέλλον και όποτε τους δοθεί η ευκαιρία, όπως πολλές φορές επιχείρησαν στο παρελθόν...

Γι αυτούς πήγε ο Παύλος Μελάς στην Μακεδονία, όταν βρισκόταν ακόμη υπό διπλή Βουλγαρο - Οθωμανική κατοχή....

Μπροστά σε αυτά τα ιστορικά πεπραγμένα και τις μελλοντικές επιδιώξεις εις βάρος της Ελλάδος ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ είναι η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ του μορφώματος, με μοχλό τους Αλβανούς που δεν χρειάζονται δα και καμιά τρελή υποκίνηση για να τα τινάξουν όλα στον αέρα.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα θα είναι εύκολα για όλους...

Ο Ελληνικός Στρατός, ο μοναδικός συγκροτημένος Στρατός στην περιοχή και ενταγμένος στις ΝΑΤΟϊκές δομές, θα σταματήσει το μακέλεμα Αλβανών - Σλάβων.

Οι Νότιες περιοχές των Σκοπίων θα αποδοθούν μαζί με τους Ελληνογενείς πληθυσμούς τους στους πραγματικούς ιδιοκτήτες. Δηλαδή στην Ελλάδα. Το ΒορειοΔυτικό κομμάτι με το αλβανόφωνο στοιχείο στην Αλβανία και το ΒόρειοΑνατολικό στους Βούλγαρους, αφού Βουλγαρική είναι η καταγωγή της συντριπτικής πλειοψηφίας των σημερινών ψευτομακεδόνων.

Και τα τρία εδαφικά μέρη των Σκοπιών θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ μέσω των χωρών στα οποία θα προσαρτηθούν. Και για να προλάβουμε κάποιες "γνωστές" ενστάσεις θα πούμε... Σιγά την Μεγάλη Αλβανία που θα δημιουργηθεί.... Η Ελλάδα θα είναι κι αυτή πολύ μεγαλύτερη κι αν κουνηθούν το μόνο που έχουν να χάσουν είναι την κατεχόμενη Βόρειο Ηπειρο.

Η μακροχρόνια απειλή είναι μεγαλύτερη από τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Αχάριστων Σλάβων που απέδειξαν ότι παρ' ότι τους κατεβάσαμε από τα δέντρα, δίνοντας τους Αλφάβητο και Πίστη, συνεχίζουν με κάθε πολιτικό σύστημα -Τσαρικό, Σοβιετικό, Δημοκρατικό- να μας επιβουλεύονται.




Ο Χάρτης που στην αρχή παραπέμπουμε δεν λύνει μόνο το Εθνικό μας Θέμα, αλλά ικανοποιεί και τις γεωστρατηγικές "απαιτήσεις" της Δυτικής Συμμαχίας στην οποία ούτως ή άλλως συμμετέχει η Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα είχαν αντίρρηση αυτοί που δήθεν πιέζουν τους ξεπουλημένους από την Ελλάδα που διαπραγματεύονται. Αλλά ακριβώς για αυτόν τον λόγο -ότι είναι ξεπουλημένοι δηλαδή- δεν έχουν τα άντερα και την διάθεση να προβάλουν την οριστική λύση του διαμελισμού που θα έχει και ένα επιπλέον κέρδος...

Θα ξεριζώσει από τα Βαλκάνια ένα πόδι της τουρκίας, μιας τουρκίας που είναι ανίκανη στην παρούσα φάση να αντιδράσει σε όσα παραπάνω πρέπει να εξελιχθούν.. Θα γκαρίξει αλλά ποιός θα την ακούσει; Οι αλβανοί και οι Βούλγαροι που θα αποκομίζουν κέρδη ή μήπως οι Αμερικάνοι;

Οι μόνοι που θα έχουν πραγματικό πρόβλημα είναι οι Ρώσοι, αλλά ας το σκεφτόντουσαν όταν δημιουργούσαν τον ψευτομακεδονισμό... Όταν παρέδισαν την Μακεδονία και την Θράκη στους Βούλγαρους μετά την νίκη τους επί των Οθωμανών στον Άγιο Στέφανων, όταν φώναζαν να απομακρυνθεί ο Ελληνικός Στρατός από την Καβάλα που μόλις είχε απελευθερώσει το 1913, όταν έσπερναν οι καθοδηγούμενοι τους με πτώματα την Ελλάδα από το 44 ως το 49, όταν αναγνώριζαν πρώτοι απ' όλους τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και πολλά ακόμη ιστορικά "όταν" που χρειάζονται τόμοι για να απαριθμηθούν...

"ΣΤΟΧΟΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.