Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκόπια: Φιλορωσικό κόμμα -που στηρίζει ο Ντούγκιν- χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Ζάεφ ως «μαριονέτα» της Δύσης

Είναι οι φανατικότεροι «Μακεδονιστές» και μάλιστα οι πιό αισχροί, αφού παραδέχονται ότι είναι Σλάβοι και επίδοξοι ΚΛΕΦΤΕΣ του ονόματος ...


Είναι οι φανατικότεροι «Μακεδονιστές» και μάλιστα οι πιό αισχροί, αφού παραδέχονται ότι είναι Σλάβοι και επίδοξοι ΚΛΕΦΤΕΣ του ονόματος της Μακεδονίας...




ο φιλορωσικό κόμμα των Σκοπίων «Εντίνστβενα Μακεντόνια»/ ‘Ενωμένη Μακεδονία’, σε συνεδρίαση του ανώτατου οργάνου του, συζητήθηκε η νέα κατάσταση και η προσπάθεια από την κυβέρνηση να αλλάξει το όνομα και την ταυτότητα του «μακεδονικού» λαού, γράφει σκοπιανό δημοσίευμα.

Μάλιστα εξέφρασε την καθαρή αντι-δυτική στάση του και τάχθηκε κατά της αλλαγής της συνταγματικής ονομασίας της χώρας.





«Η ‘ Δημοκρατία της Μακεδονίας’ δεν θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο, ούτε θα αλλάξει το όνομα, αυτός είναι ο στρατηγικός στόχος της «Εντίνστβενα Μακεντόνια» τον οποίο καθορίσαμε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και εκεί εστιάσαμε τις προηγούμενες και τις παρούσες ορατές και λιγότερο ορατές δραστηριότητες μας, που υλοποιούνται πλήρως.

» Κάθε κανονικός άνθρωπος στη χώρα γνωρίζει ήδη ότι το μέλλον της χώρας μας βρίσκεται σε μια στρατηγική συμμαχία με τη Ρωσία και την ένταξή μας στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, καθώς το ΝΑΤΟ και η ΕΕ αγοράζουν διεφθαρμένους πολιτικούς που γνωρίζουν πολύ καλά ότι το τέλος τους πλησιάζει. Θα απαντήσουμε και τα κλοπιμαία θα αφαιρεθούν και θα κατασχεθούν.

» Η Κεντρική Επιτροπή της «Εντίνστβενα Μακεντόνια» εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αποδοχή των προτάσεων του Αλέξη Τσίπρα που παρατίθεται στην επιστολή του προέδρου Μπάτσεφ, που απέστειλε στον πρωθυπουργό πριν από 7 ημέρες», αναφέρει η δήλωση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «η νέα νομική δομή της «Εντίνστβενα Μακεντόνια», θα μεταφέρει αμέσως τη διαφωνία του ονόματος από το πολιτικό στο νομικό πεδίο, ενώ τέσσερις διεθνείς νομικές δομές είναι διαθέσιμες – αναγνωρισμένοι μηχανισμοί για τη χρήση του ονόματος- ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» στα Ηνωμένα Έθνη.

(Στοιχεία από vecer.mk, makfax.com.mk)
The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.