Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Είπα στους γιατρούς, τραβήξτε τα σωληνάκια αν είναι να μείνει σαν τη μαμά» Συγκλονίζει η αδερφή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ΒΙΝΤΕΟ

Η αντίδραση της θα έμοιαζε βιαστική ως και παράλογη σε οποιονδήποτε την έκρινε ως εξωτερικός παρατηρητής. Όμως όταν έχεις ξαναζήσει την ...


Η αντίδραση της θα έμοιαζε βιαστική ως και παράλογη σε οποιονδήποτε την έκρινε ως εξωτερικός παρατηρητής. Όμως όταν έχεις ξαναζήσει την ίδια κατάσταση, βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Η Αλεξάνδρα Αγγελίδη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την αντίδραση της μετά το ατύχημα του αδερφού της.






Λίγο μετά τη συνέντευξη της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε και την αδερφή του Αλεξάνδρα. Εκείνη μίλησε για τον φαύλο κύκλο της οικογένειας της, αφού πριν από αρκετά χρόνια η μητέρα τους είχε πέσει σε κώμα και ήταν διασωληνωμένη για αρκετό καιρό.




Όταν συνέβη το τροχαίο του Αγγελίδη, η Αλεξάνδρα ένιωσε να ξαναζεί τον ίδιο εφιάλτη. Πολύ φυσιολογικά έχασε προς στιγμήν τα λογικά της και είχε την εξής αντίδραση που περιγράφει και στη συνέντευξη της.

«Το πρώτο που θυμάμαι ότι είπα είναι «Όχι πάλι. Όχι και ο αδερφός μου». Μπήκα και μέσα και είπα στους γιατρούς «τραβήξτε τα σωληνάκια αν είναι να μείνει σαν τη μαμά». Βέβαια, οι γιατροί δεν ήξεραν τι έλεγα. Εννοείται. Το πίστευα όμως και το πιστεύω. Δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να περάσει τέτοια ζωή.»





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.