Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα - Ζάεφ... και δεν μα αρέσουν καθόλου τα χαμόγελα τους...

Ολοκληρώθηκε και η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο 'Ανγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της Συνόδου ΕΕ-Δυτικών Βαλκα...


Ολοκληρώθηκε και η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο 'Ανγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της Συνόδου ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στη Σόφια.





Λίγο πριν από τις 12 ολοκληρώθηκε το τετ α τετ του Πρωθυπουργού με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ. Η Φωτογραφία είναι από την έξοδό τους... Μετά το τέλος της συνάντησης ανάμεσα στους δυο πρωθυπουργούς δεν έγιναν δηλώσεις. Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με ένα «θα δούμε» στην ερώτηση της δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελίας Τσικρίκα για το αν είναι αισιόδοξος.




Κι ενώ ομολογούμε ότι τα χαμόγελα τους δεν μας αρέσουν καθόλου... υατόχρονα πριν από λίγο σχετικά με το θέμα και μεταξύ άλλων ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση προϋποθέτει συμφωνία ως προς το όνομά της, η οποία κατοχυρώνει εγγυήσεις εξάλειψης του αλυτρωτισμού» τόνισε ο ΠτΔ και πρόσθεσε ότι:

Πριν όμως από την κύρωση της συμφωνίας αυτής απαιτείται κατάλληλη αναθεώρηση του Συντάγματος της γείτονος, δοθέντος ότι ουδένα δημοκρατικό κράτος μπορεί να ισχυρίζεται, ότι νομιμοποιείται να υπογράφει δεσμευτικές γι' αυτό Διεθνείς Συνθήκες, οι οποίες παραβιάζουν ευθέως το Σύνταγμά του.

Επιπροσθέτως, σημείωσε ότι είναι αδιανόητο να θέλει να γίνει κανείς μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ χωρίς να έχει επιλύσει, όποιες διαφορές θεωρεί ότι έχει, με τα άλλα μέλη των δυο αυτών οργανισμών.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.