Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Πυροβολισμοί σε κομμωτήριο στην Πλατεία Βικτωρίας...!!! Έχει φάει ΣΦΑΙΡΕΣ ο Αλβανός ιδιοκτήτης...!!!

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση - Οι δράστες του έριξαν πέντε σφαίρες μέσα στο κομμωτήριο στ...


Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση - Οι δράστες του έριξαν πέντε σφαίρες μέσα στο κομμωτήριο στην οδό Χέυδεν - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας




Ένας άνδρας μπήκε στο στόχαστρο των εγκληματιών. Οι δράστες φαίνεται ότι έριξαν εναντίον του πέντε σφαίρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το περιστατικό έγινε λίγα λεπτά πριν τη μία το μεσημέρι στην οδό Χέυδεν.




Στο σημείο της επίθεσης βρίσκεται ένα κομμωτήριο, ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν το θύμα είναι ο ιδιοκτήτης του ή κάποιος άλλος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας δέχθηκε τις σφαίρες στα πόδια. Οι δράστες κατέβηκαν από μια μηχανή, μπήκαν στο κομμωτήριο, πυροβόλησαν τρεις ως πέντε φορές τον άνδρα και στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο προς το παρόν οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.