Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ ΡΕ... Η Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. στη Ραφήνα έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ

Σάλο και πολιτικό θόρυβο έχει προκαλέσει η υπόθεση ρευματοκλοπής από την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στη Ραφήνα, η οποία επιβεβαιώθηκε εμμέσως π...


Σάλο και πολιτικό θόρυβο έχει προκαλέσει η υπόθεση ρευματοκλοπής από την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στη Ραφήνα, η οποία επιβεβαιώθηκε εμμέσως πλην σαφώς και από το Δήμο.




Την ώρα που τα γραφεία της ΝΔ λειτουργούν κανονικότατα (δηλ. τα φώτα και οι ηλεκτρικές συσκευές λειτουργούν κανονικά), όπως αναφέρει το irafina.gr, oι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου αποκαλύπτουν πως «η παροχή που ηλεκτροδοτεί το ακίνητο του 1ου ορόφου στη γωνία των οδών Βασ. Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως είναι κομμένη από 16/2/2016 και υπάρχει σχετική καταχώρηση από το σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία καταβολής οφειλόμενων Δημοτικών Τελών.




Και συνεχίζουν: «Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συγκάλυψη ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου, μετά από καταγγελία έτερου ιδιοκτήτη με τα αρχικά Α. Π., διενέργησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, αυτοψία για καταγγελία πολεοδομικών παραβάσεων στο κτίριο, που δεν είχαν σχέση με τον ενοικιαζόμενο χώρο για πολιτικά γραφεία.

Ας μην προσπαθούν κάποιοι να εμπλέκουν το Δήμο σε πιθανές έκνομες ενέργειες με ιδιοτελή χαρακτηριστικά. Επίσης διερευνάται ο τρόπος υδροδότησης, αφού στο αρχείο της υπηρεσίας δεν υπάρχει εγγραφή λογαριασμών επ’ονόματι του πολιτικού φορέα που χρησιμοποιεί το χώρο, ούτε κανενός άλλου».

Είναι φανερό πλέον από την απάντηση του Δήμου, ότι πέραν του ζητήματος με τον τρόπο ηλεκτροδότησης (πώς ηλεκτροδοτείται ένα ακίνητο επί 2 χρόνια με κομμένη παροχή, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του δήμου), ανακύπτουν και άλλα ζητήματα , όπως δημοτικά τέλη μη καταβληθέντα, αλλά και ζήτημα με την υδροδότηση του συγκεκριμένου ακινήτου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.