Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκάνδαλο εκατομμυρίων! Ακίνητα στο Κολωνάκι- Δώρο σε πολιτικούς από το Γηροκομείο Αθηνών-

Το Συμβούλιο Εφετών, με έγγραφο 406 σελίδων, αποδίδει βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες κατά των διαχειριστών του Γηροκομείου Αθηνών ...


Το Συμβούλιο Εφετών, με έγγραφο 406 σελίδων, αποδίδει βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες κατά των διαχειριστών του Γηροκομείου Αθηνών μέχρι το 2015, όπως κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία απιστία, υπεξαίρεση και απείθεια.





Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών", οι συγκεκριμένοι, λυμαίνονταν επί χρόνια και ανεξέλεγκτα τη μεγάλη περιουσία του Ιδρύματος, τη στιγμή που θα μπορούσε να είναι ένας προνομιακός χώρος φιλοξενίας ηλικιωμένων και ανήμπορων.




Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο βούλευμα, η διοίκηση του Γηροκομείου, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και ρασοφόροι, νοίκιαζε ακίνητα στο Κολωνάκι που ήταν περιουσία του Ιδρύματος, τόσο σε εταιρείες, όσο και σε φυσικά πρόσωπα, κυρίως πολιτικούς, χωρίς συμβόλαια, χωρίς παραστατικά, ακόμη και χωρίς ενοικίων κάποιες φορές, κάνοντας "εξυπηρετήσεις".

Έτσι, αρχιμανδρίτης και οι συνεργοί του, βάσει του αμετάκλητου βουλεύματος, παραπέμπονται από κοινού για κακούργημα, έχοντας όχι μόνο ιδιοποιηθεί παράνομα μεγάλα ποσά από κληροδοτήματα, αλλά και από τον τρόπο που διαχειρίστηκαν 700 ακίνητα με συνολική ζημία 5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.