Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...!!! Διέγραψαν τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πέλλας επειδή χαρακτήρισε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ την Επίθεση στον Μπουτάρη...!!!

Διεγράφη ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Γιάννης Οτουντζίδης, επειδή επιδοκίμασε τον ξυλοδαρμό του δημάρχους Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη....


Διεγράφη ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Γιάννης Οτουντζίδης, επειδή επιδοκίμασε τον ξυλοδαρμό του δημάρχους Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.





Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Δέρβος ανέφερε για το θέμα:
«Ως ΟΝΝΕΔ αντιδράσαμε άμεσα και καταδικάσαμε απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, απαιτώντας τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.




Αυτή είναι η αταλάντευτη θέση μας απέναντι σε κάθε μορφή παράνομης βίας και είναι η μόνη επίσημη θέση της Οργάνωσης.

Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας θεωρεί "αξιοπρεπέστατη" τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, τότε θέτει τον εαυτό του εκτός Οργάνωσης και ήδη από την περασμένη Δευτέρα που προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο έχει πάψει να ανήκει σε αυτή.

Για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ η πολιτική αντιπαράθεση θα είναι οξύτατη όπου και όποτε πρέπει, αλλά θα παραμένει αντιπαράθεση λεκτική.

Πράξεις βίας ή επιδοκιμασία αυτών αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλων πολιτικών χώρων, είναι όμως αδιαπραγμάτευτα πέρα από την ιδεολογία μας, πέρα από το εθνικό συμφέρον. Ως εκ τούτου, δεν είναι ανεκτές».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.