Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγγενείς αυτόχειρα πλάκωσε στο ξύλο διασώστες του ΕΚΑΒ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Θύματα ξυλοδαρμού για άλλη μία φορά έπεσαν διασώστες του ΕΚΑΒ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν κλήθηκαν να προσφέρουν την βοήθεια τους σε π...


Θύματα ξυλοδαρμού για άλλη μία φορά έπεσαν διασώστες του ΕΚΑΒ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν κλήθηκαν να προσφέρουν την βοήθεια τους σε περιστατικό αυτοχειρίας (απαγχονισμός) από συγγενή του θύματος.






Κατά την διάρκεια που οι διασώστες προσπαθούσαν να επαναφέρουν στην ζωή τον αυτόχειρα, ο συγγενής τους επιτέθηκε πισώπλατα και τους κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι, στην αυχενική μοίρα.

Κατά την παραλαβή του περιστατικού, ο δράστης επιτέθηκε για δεύτερη φορά στο πλήρωμα, χτυπώντας τους αυτή την φορά στο πρόσωπο, παρουσία μάλιστα και αστυνομικής δύναμης που κλήθηκε και βρίσκονταν στο σημείο.




Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και οι δύο διασώστες δεν αντέδρασαν στις επιθέσεις του εξοργισμένου συγγενούς και έκαναν με αυτοθυσία την δουλειά τους, παρότι χρειάστηκε να μεταφερθούν και οι ίδιοι στο νοσοκομείο για τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η γιατρός του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κυρία Χαριτίδου Στέλλα σχολιάζοντας το γεγονός στο facebook έγραψε:

Σήμερα δεν είναι καλή μέρα για το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης. Ούτε χθες. Συγκεκριμένα χθες ήταν μια μαύρη μέρα για εμας.

Και αν κανείς με θεωρήσει υπερβολική, ΑΝ έχει φαντασία, ας κάνει εικόνα τους Διασώστες του ΕΚΑΒ, που κάνουν συμπιέσεις πάνω από θύμα ανακοπής, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας, να δέχονται γροθιές από παριστάμενο συγγενή και ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ την αναζωογόνηση !!!!!

Να έχουν υποστεί ξυλοδαρμό, απειλές τύπου "θα σας σφάξω όλους" και ύβρεις και να συνεχίζουν την δουλειά τους, στα όρια της αυτοθυσίας.
Οχι, αρνούμαι να δεχτώ την αυτοθυσία...Μετά την βάρδια μας ή την εφημερία μας, πρέπει να γυρνάμε ακέραιοι στα σπίτια μας&τις οικογένειες μας, όχι να συρόμαστε στο ΑΤ για μηνύσεις ξυλοδαρμού ή στα ΤΕΠ για εξέταση από Ιατροδικαστή και γιατρό εφημερίας. Θεωρώ αδιανόητο, τραγικό και απαράδεκτο να γρονθοκοπούνται άνθρωποι που παλεύουν να σώσουν κάποιον άλλον....

Είμαι εξοργισμένη, απογοητευμένη και νιώθω αηδία. Ναι! Αυτά ακριβώς τα συναισθήματα έχω. Και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ του τύπου : "ο άλλος πάνω στον πόνο του, θόλωσε".

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ, κανόνας ηθικής...
Για τους συνεργάτες μου, έχω μόνο να εκφράσω την λύπη μου και την συμπαράσταση μου...
Δεν ειναι μόνοι τους σε αυτό. Η υπηρεσία θα κάνει σίγουρα αυτό που πρεπει. Το ΕΚΑΒ είναι οικογένεια. Και όταν χτυπάνε έναν από εμάς, έχουμε φάει ξύλο ΟΛΟΙ...

Πηγή: ekabsfika.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.