Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θέμα χρόνου... η τουρκία ΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟ! Διαπραγματεύεται την αγορά ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΩΝ τεθωρακισμένων...!!!

Σύμφωνα με ρωσικό άρθρο , η Τουρκία συζητά κάτω από άκρα μυστικότητα την αγορά παρτίδας θωρακισμένων οχημάτων μάχης από την Ρωσία , χωρ...


Σύμφωνα με ρωσικό άρθρο , η Τουρκία συζητά κάτω από άκρα μυστικότητα την αγορά παρτίδας θωρακισμένων οχημάτων μάχης από την Ρωσία , χωρίς να περνά η σκέψη για μελλοντική αγορά οποιουδήποτε συστήματος από χώρα του ΝΑΤΟ από εδώ και στο εξής λόγω των κακών σχέσεων .




Σύμφωνα με τους ηγέτες των δύο χωρών κατά τα εγκαίνια στο Ακούγιου, είχε ανακοινωθεί ότι οι αμυντικές αγορές των Τούρκων δεν θα περιοριζόντουσαν μόνο .στους πυραύλους S-400.




Πληροφορίες φέρουν την μυστική διαπραγμάτευση για την αγορά πιθανής παρτίδας BMPT Terminator για την Τουρκία, που θα έχουν αποστολή εφόσον αποκτηθούν την προσπάθεια εξουδετέρωσης της ελληνικής υπεροπλίας στον Έβρο με στόχο πιθανότατα τις ελληνικές τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες στην περιοχή.

Το ρωσικό ΜΜΕ αναφέρει ότι «η τουρκική πλευρά εκτός της αγορά μεγάλης παρτίδας αντιαρματικών πυραυλικών συστημάτων KORNET-E με βεληνεκές 5500 μέτρα, δεν κρύβει την επιθυμία της να αγοράσει ρωσικό εξοπλισμό πεζικού και τεθωρακισμένα οχήματα .

Όλα αυτά υποδηλώνουν ότι η Άγκυρα ήδη έχει αποφασίσει από σήμερα να αναπροσαρμόσει τα ζητήματα των αγορών όπλων, αγνοώντας τις προμήθειες από χώρες του ΝΑΤΟ, αλλά αναπτύσσοντας συνεργασία με τη Ρωσία», τονίζει το άρθρο.

Ο λόγος αφορά σαφώς την μεταφορά τεχνογνωσίας και την δυνατότητα να αγοράζει ότι επιθυμεί η Άγκυρα από το ρωσικό συμβατικό οπλοστάσιο βέβαια .


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.