Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκοπιανό «Βόμβες» Π.Καμμένου: «Δεν θα βρεθεί λύση στο Σκοπιανό – Δεν δεχόμαστε σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία»

«Βόμβες» του Πάνου Καμμένου. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εκτίμησε πώς δεν θα βρεθεί λύση στο Σκοπιανό και εξέφρασε τη θέση των Ανεξαρτήτων...


«Βόμβες» του Πάνου Καμμένου. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εκτίμησε πώς δεν θα βρεθεί λύση στο Σκοπιανό και εξέφρασε τη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ότι δεν πρόκειται να αποδεχθούν οποιαδήποτε λύση με το σύνθετο Μακεδονία.





Μιλώντας πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του Alpha 989 τόνισε επιπλέον ότι θέση της κυβέρνησης είναι πώς καμία κύρωση συμφωνίας από την Ελληνική Βουλή εάν δεν υπάρξει αλλαγή Συντάγματος στα Σκόπια




Τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης του Πάνου Καμμένου έχουν ως εξής:

«Πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί λύση. Και πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί λύση γιατί οι ίδιοι οι Σκοπιανοί με ένα μύθο που περιφέρονται με το όνομα Μακεδονία. Εγώ δεν ψηφίζω ποτέ μια λύση με το όνομα Μακεδονία. Οι ΑΝΕΛ το έχουμε στην ιδρυτική διακήρυξη».

«Πράγματι η Ελληνική Πλευρά έκανε βήματα. Οι ίδιοι οι Σκοπιανοί δεν τα κάνουν. Δεν πιστεύω ποτέ ότι θα δεχθούν ποτέ σε εκλογές να δώσουν τα 2//3 να αλλάξει το όνομα. Σε κάποια έχουν γίνει βήματα».

«Ο κ. Κοτζιάς έχει καταφέρει σε ορισμένα πράγματα να κάνουν πίσω. Σας ξαναλέω ότι σας είπα ότι εμείς δεν θα δεχθούμε κανένα όνομα με το σύνθετο Μακεδονία. Επιτέλους στις διαπραγματεύσεις τις διεθνείς διαπραγματεύσεις αποδέχονται ότι είναι ένα σλαβικό έθνος».

«Φθάσαμε κοντά γιατί πράγματι η Ελλάδα έκανε διαπραγματεύσεις. Κέρδισε το μπλειμ γκειμ. Οι ίδιοι αυτοκτονούν. Για εμένα είτε λέγεται «Προφήτης Ηλίας» είτε «Άνω» είτε «Κάτω» λέγεται «Μακεδονία». Η χθεσινή δήλωση του κ. Ζάεφ οτι δεν θα κάνει αλλαγή στο Σύνταγμα αποτελεί προϋπόθεση για οποιαδήποτε λύση».

«Εμένα με αγαπάει ο κ. Τσίπρας. Θα σας θυμίσω ότι όταν ήμασταν στο Βουκουρέστι η δική μου δήλωση ήταν ότι εγώ δεν αποδέχομαι τον όρο Μακεδονία. Εγώ αναρωτιέμαι οι βουλευτές της Μακεδονίας της ΝΔ θα αποδεχθούν κάτι τέτοιο.

Ως κυβερνητικός εταίρος λέω διαχωρίζω τη θέση μου από την πρώτη στιγμή. Εγώ σας διαβεβαιώ ότι η θέση της κυβέρνησης καμία ψήφιση συμφωνίας δεν θα περάσει από τη Βουλή εάν δεν έχει προχωρήσει αλλαγή συντάγματος από τα Σκόπια».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.