Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παίρνει σβάρνα τα πανηγύρια ο Πανίκας - Θα τραγουδήσει στη Λέσβο μαζί με τη Γωγώ Τσαμπά

Πάντα ξέραμε ότι ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης έχει έφεση στο τραγούδι και το αποδείκνυεσε κάθε ευκαιρία που του δινόταν. Να, όμως, που π...


Πάντα ξέραμε ότι ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης έχει έφεση στο τραγούδι και το αποδείκνυεσε κάθε ευκαιρία που του δινόταν.

Να, όμως, που πλέον ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το κάνει πιο μεθοδικά, αφού "έκλεισε" ήδη να τραγουδήσει στις 12 Ιουνίου στο πανηγύρι της Πελόπης, πλαισιώνοντας τη Γωγώ Τσαμπά και τον Γιώργο Γιασεμή!!!





Η ανακοίνωση της εκδήλωσης αναφέρει:

Η Νεανική εστία Πελόπης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Κιβωτός του Γένους” σας καλεί στην εορταστική εκδήλωση “Πελόπια 2018” που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πελόπης.

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€




Με μόλις πέντε ευρώ λοιπόν απολαμβάνεις την επιλογή του λαού, τον άνθρωπο που διεκδίκησε ακόμα και την προεδρία της ΝΔ αλλά τα συμφέροντα και οι καταδικαστικές αποφάσεις τον έριξαν στα δύσκολα.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που γνωρίζει κόσμο από την περιοχή, μίλησε στο star.gr και αποκάλυψε ότι θα πει… όχι ένα, ούτε δύο αλλά 10 τραγούδια!«Το τραγούδι είναι το ψώνιο μου! Θα πω Καζαντζίδη, Διονυσίου... Θα πω γύρω στα 10 τραγούδια! Θα πάω στο πανηγύρι να ανάψω ένα κεράκι και θα τραγουδήσω κιόλας!» μας ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης χαρακτηριστικά.

Τα Πελόπια διοργανώνονται κάθε χρόνο στη Λέσβο προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού. Εκτός από… πανηγύρι θα γίνουν και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κιβωτός του Γένους», Κώστας Τσακίρης, «όλοι οι καλλιτέχνες και ο κ. Ψωμιάδης συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Ό,τι έσοδα βγάλουμε –αν βγάλουμε -θα δοθούν για τις ανάγκες του χωριού το οποίο έχει λίγους κατοίκους».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.