Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γυαλίζουν τις «ΣΟΥΒΛΕΣ» ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ Καημένε...: Ο Βέττας αυτοθαυμάζεται: Τολμηρή η διαφωνία μου αλλά βάζω μια άνω τελεία και ψηφίζω την αναδοχή παιδιών από γκέι

Καθεστωτική νοοτροπία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, που επιβάλλει προσήλωση στην κομματική γραμμή και απαγορεύει κάθε προβληματισμό, κατήγγε...


Καθεστωτική νοοτροπία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, που επιβάλλει προσήλωση στην κομματική γραμμή και απαγορεύει κάθε προβληματισμό, κατήγγειλε ο βουλευτής του κόμματος, με αφορμή την «θύελλα» που ξεσήκωσαν οι διαφοροποιήσεις τουλάχιστον δέκα βουλευτών του κυβερνητικού κόμματος για την διάταξη που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς... παρόλα αυτά θα βάλει μια άνω τελεία όπως είπε χαρακτηριστικά και θα ψηφίσει





Καθεστωτική νοοτροπία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, που επιβάλλει προσήλωση στην κομματική γραμμή και απαγορεύει κάθε προβληματισμό, κατήγγειλε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Βέττας, με αφορμή την «θύελλα» που ξεσήκωσαν οι διαφοροποιήσεις τουλάχιστον δέκα βουλευτών του κυβερνητικού κόμματος για την διάταξη που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς και τις επιθέσεις που δέχθηκαν από «συντρόφους» τους.




«Είμαι από αυτούς που μάλλον δεν είχαν το δικαίωμα να προβληματίζονται στον χώρο τους. Θεωρώ τον εαυτό μου αριστερό και δεν ζητώ τίποτα γι' αυτό. Ο προβληματισμός μου ανέφερε ότι η κοινωνία θέλει παραπάνω χρόνο για να προετοιμαστεί και δεν φέρω βάρος γι' αυτό. Αλλά καταλαβαίνω ότι θέλει τόλμη για να προβληματίζεσαι ακόμα και στην Αριστερά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βέττας με παρέμβασή του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το επίμαχο νομοσχέδιο.

Πέραν αυτών, ο ίδιος επισήμανε ότι η υιοθέτηση, από την αρμόδια υπουργό Θεανώ Φωτίου, των νομοτεχνικών βελτιώσεων που της πρότεινε, τον αναγκάζει να άρει τους προβληματισμούς του και να ψηφίσει την ρύθμιση.

«Σας έστειλα χθες μια άποψη για τους υποψήφιους αναδόχους, που επισημαίνει ότι, σε περίπτωση περισσότερων υποψηφίων ανάδοχων γονέων, να επιλέγεται ο "καταλληλότερος". Η υιοθέτηση της πρότασης μας φέρνει στην μέση οδό και με οδηγεί να άρω τις επιφυλάξεις μου. Το χειριστήκατε εξαιρετικά, ακούγοντας. Την δική μου άποψη νομίζω ότι θα την ακολουθήσουν κι άλλοι. Οι κοινωνίες αλλάζουν αργά και δεν τους καταλογίζω βάρη. Η απάντηση στην κοινωνία που θα αρνηθεί να γίνει ανάδοχος είναι η καλυτέρευση των υπηρεσιών που θα προσφέρουμε σε αυτά τα παιδία» είπε ο κ. Βέττας.




Βέττας: Βάζω μια άνω τελεία - Υπερψηφίζει το άρθρο για την αναδοχή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Κάνω άρση των επιφυλάξεων μου και βάζω μια άνω τελεία». Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας, ξεκαθαρίζοντας ότι θα υπερψηφίσει το επίμαχο άρθρο 8 που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Βέττας ήρε τις επιφυλάξεις του μετά τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. «Βαδίζω στη μέση όπως βαδίσατε και εσείς κυρία υπουργέ, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις που έγιναν και προχωρώντας σε αλλαγές. Νομίζω ότι την άποψη μου θα την ακούσουν πολλοί που διαφωνούν», ανέφερε ο κ. Βέττας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων όπου συζητείται σε β΄ ανάγνωση το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την αναδοχή και την υιοθεσία.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.