Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεταμόρφωση: «Μας χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο πριν πέσουμε στην Στάση...» Λέει το 9χρονο κοριτσάκι που το πήγαινε ο μπαμπάς του Σχολείο!

Μία νέα πτυχή για το τροχαίο στην Μεταμόρφωση όπου έχασε την ζωή του ένας 50χρονος άνδρας, έρχεται στο φως σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. ...



Μία νέα πτυχή για το τροχαίο στην Μεταμόρφωση όπου έχασε την ζωή του ένας 50χρονος άνδρας, έρχεται στο φως σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.



Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, αυτόπτης μάρτυς φέρεται να είπε πως το μικρό κορίτσι που βρισκόταν στο μοιραίο όχημα είπε πως πριν γίνει το δυστύχημα, κάποιο άλλο ΙΧ τους είχε χτυπήσει.




Εάν η πληροφορία επιβεβαιωθεί τότε ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου θα αναζητηθεί, καθώς προκάλεσε το δυστύχημα και στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Το ασημί VW που έπεσε στη στάση του λεωφορείου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας και να τραυματιστούν άλλα τέσσερα άτομα έχει στην αριστερή του πλευρά εμφανή σημάδια από σύγκρουση.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η πληροφορία, ωστόσο οι άνδρες της Τροχαίας που έχουν σπεύσει στο σημείο θα αναζητήσουν τα πλάνα από κάμερες παρακείμενων επιχειρήσεων ώστε να διαπιστώσουν εάν όντως προηγήθηκε σύγκρουση.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.