Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτη Μαρτυρία από την τραγωδία στην Μεταμόρφωση... «Ο οδηγός ήταν αναίσθητος... Ο νεκρός ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την κολωνα και το 9χρονο κοριτσάκι έκλαιγε σπαρακτικά...» ΒΙΝΤΕΟ

Μία αυτόπτης μάρτυρας που σταμάτησε στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου, λίγα λεπτά μετά, μίλησε για όσα είδε στον ΑΝΤ1. "Είδα ...


Μία αυτόπτης μάρτυρας που σταμάτησε στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου, λίγα λεπτά μετά, μίλησε για όσα είδε στον ΑΝΤ1.



"Είδα το ατύχημα, όχι το τρακάρισμα. Πήγαινα τα παιδιά μου στο σχολείο και σταμάτησα το αυτοκίνητο γιατί ήταν σοβαρό, έβγαζε καπνούς το αυτοκίνητο.




Ο οδηγός ήταν αναίσθητος όταν πέρασα εγώ, δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον, Μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν σπασμένο το παράθυρό του, είχε αίματα στο κεφάλι.


Και είδα και το θύμα που είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στο αυτοκίνητο και στην κολόνα. Ήταν σηκωμένη η μπλούζα του και είδα ότι δεν ανάσαινε" ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας.

"Είδα και το κοριτσάκι, που το πήρε ένα κύριος από το μαγαζί εδώ, έκλαιγε σπαρακτικά, και το πήραν για να μην δει όλα αυτά" συμπλήρωσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.