Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ: Παντρεμένοι με παιδιά είναι η 40χρονη και ο 45χρονος από την Κέρκυρα που έκαναν «τριο» με 13χρονο ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει η είδηση για το ζευγάρι στην Κέρκυρα που έκανε πρόταση σε 13χρονο αγόρι να συνευρεθούν όλοι μαζί ερωτικά. Σύμφωνα με τα όσα έγ...


Σοκάρει η είδηση για το ζευγάρι στην Κέρκυρα που έκανε πρόταση σε 13χρονο αγόρι να συνευρεθούν όλοι μαζί ερωτικά.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά πρόκειται για μία 40χρονη γυναίκα και έναν 45χρονο άνδρα, οι οποίοι ζήτησαν από τον 13χρονο δύο φορές μάλιστα να συμμετάσχει μαζί τους σε ερωτικά όργια.





Το ζευγάρι είναι από την Κέρκυρα και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά είναι γονείς.

Μάλιστα από τις μέχρι τώρα πληροφορίες φέρεται ότι ο 13χρονος ανήκε στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού.

Πως συνελήφθη το ζευγάρι




Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες, όταν το ζευγάρι έκανε την πρώτη ανήθικη πρόταση στο παιδί.
Εκείνο σύμφωνα με πληροφορίεςτου corfutvnews δέχθηκε αρχικά αλλά στη συνέχεια το μετάνιωσε και ενημέρωσε την μητέρα του.
Το ζευγάρι δεν έμεινε εκεί και μετά από λίγες μέρες επανήλθε και ακολούθησε δεύτερη πρόταση για ομαδική συνεύρεση στο σπίτι του ζευγαριού στην Κέρκυρα.Στην δεύτερη πρόταση το 13χρονο αγόρι δέχτηκε στα ψέματα καθώς είχε στηθεί επιχείρηση, έτσι ώστε να συλληφθεί το ζευγάρι.Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι των Κερκυραίων να συνουσιάζεται με τον 13χρονο.

Οι δύο συλληφθέντες, Έλληνες που ζουν και εργάζονται στην Κέρκυρα, θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για την αποπλάνηση ανηλίκου.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.