Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ;;; Πάνω από 30 αστυνομικοί ήταν κοντά στο ΣτΕ όταν επιτέθηκε ο Ρουβίκωνας - ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

skai Περίπου 35 αστυνομικοί, ορατοί ή κρυφοί, βρίσκονταν σε υπηρεσία στην περιοχή του Συμβουλίου της Επικρατείας την ώρα της εφόδου του «Ρο...


skai Περίπου 35 αστυνομικοί, ορατοί ή κρυφοί, βρίσκονταν σε υπηρεσία στην περιοχή του Συμβουλίου της Επικρατείας την ώρα της εφόδου του «Ρουβίκωνα», όμως ουδείς αντελήφθη την επίθεση ή τις προετοιμασίες των αντιεξουσιαστών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.






Σε μικρή απόσταση από την έδρα του ανώτατου δικαστηρίου βρισκόταν διμοιρία των ΜΑΤ με δύναμη 25 ανδρών, ενώ στους γύρω δρόμους βρίσκονταν τουλάχιστον δέκα αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης κρατικής ασφάλειας.




Οι αστυνομικοί, αφού έσπευσαν το σημείο, δυσκολεύτηκαν επίσης να καταλάβουν πώς διέφυγαν οι περίπου 50 δράστες.
Η εικόνα που υπάρχει πλέον είναι ότι οι αναρχικοί έφτασαν ως την στοά του ξενοδοχείου Τιτάνια και στη συνέχεια κατέφυγαν στα Εξάρχεια, ενώ κατά μήκος της διαδρομής αναποδογύρισαν κάδους απορριμμάτων.

Οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν από το ΣτΕ συντεταγμένα, δίχως να αφήσουν κάποιον πίσω ο οποίος θα μπορούσε να προσαχθεί.

Η Αστυνομία έχει συλλέξει το υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το ΣτΕ, όμως, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας, τα πλάνα είναι άχρηστα, καθώς οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη.

Έως τώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές η συλλήψεις, δύο και πλέον ημέρες μετά την επίθεση,

Η έφοδος έλαβε χώρα ενώ το δικαστήριο ήταν κλειστό, αλλά η ολομέλεια συνεδρίαζε για να εξετάσει την συνταγματικότητα ορισμένων πτυχών του νόμου Κατρούγκαλου, που αφορά το ασφαλιστικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.