Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Αγίου Πνεύματος 2018: Σε ποιες πόλεις θα είναι κλειστά τα καταστήματα

dikaiologitika Την ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος 2018 δεν θα είναι λίγες τελικά οι πόλεις της χώρας που αποφάσισαν οι εμπορικοί σύλ...


dikaiologitika

Την ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος 2018 δεν θα είναι λίγες τελικά οι πόλεις της χώρας που αποφάσισαν οι εμπορικοί σύλλογοι τους τα καταστήματα τους να παραμείνουν κλειστά







Αντωνόπουλος Γιώργος Αντωνόπουλος Γιώργος

Ειδικότερα ο εμπορικός Συλλογος Χαλκίδας κάνει γνωστό ότι τα καταστήματα την Δευτέρα 28/5 θα παραμείνουν υποχρεωτικά κλειστά. Ο εμπορικός Σύλλογος επικαλείται την από 3/6/2009 απόφαση της υφυπουργολυ Απασχόλησης όπου κηρύχθηκε υποχρεωτική αργία η ημέρα της εορτής του Αγίου Πνεύματος.

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, εορτή του Αγίου Πνεύματος θα είναι κλειστά. Η μη λειτουργία των καταστημάτων την ημέρα αυτή έρχεται να καλύψει τις επιπλέον ώρες του εορταστικού ωραρίου των Χριστουγέννων.

Τα εμπορικά καταστήματα τη Κορίνθου θα είναι κλειστά όπως κάθε χρόνο , διότι η μέρα αυτή έχει καθιερωθεί και ως ημέρα εορτής του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο εμπορικός σύλλογος Κατερίνης όπου κάνει επίσης γνωστό ότι την συγκεκριμένη ημέρα θα είναι κλειστά τα καταστήματα.





Στον αντίποδα ενώ περσι είχε ανακοινώσει ότι τα καταστήματα θα είναι προαιρετικά κλειστά ο εμπορικός σύλλογος Άργους ανακοίνωσε ότι η ημέρα του Αγίου Πνεύματος 28 Μαΐου είναι νομοθετημένη αργία μόνο για όσους εργάζονται στο Δημόσιο ,τράπεζες κ.λ.π. Αυτό σημαίνει ότι όσοι απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα εργάζονται κανονικά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 εορτή του Αγίου Πνεύματος , θα παραμείνουν κλειστά καθώς έχει καθιερωθεί ως ‘’Εθιμική ‘’ αργία που τηρείται στο σύνολο των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης μας καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας μας και ως εκ τούτου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας ενημερώνει το αγοραστικό κοινό ότι τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος, η αγορά της Καβάλας θα είναι κλειστή, όπως αυτό καθιερώθηκε και ισχύει τα τελευταία χρόνια.

Κλειστά θα παραμείνουν την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος τα καταστήματα στην πόλη του Πύργου. Σύμφωνα με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά-λόγω αργίας- και θα υποδεχτούν και πάλι τους καταναλωτές την Τρίτη 29 Μάη.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών την Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 εορτή του Αγίου Πνεύματος τα εμπορικά καταστήματα των Σερρών θα είναι κλειστά .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει τα Μέλη του και τους καταναλωτές, ότι την ερχόμενη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Τα τελευταία χρόνια η ημέρα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος, έχει καθιερωθεί ως “εθιμική” αργία και τα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Έτσι και φέτος, ακολουθώντας την κοινή απόφαση όλων των Εμπορικών Συλλόγων της Θεσσαλίας προτείνει να πράξουν το ίδιο.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τους συναδέλφους ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 28/05/2018 ημέρα της εορτής του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Το άρθρο θα ανανεώνεται με όλες τις ανακοινώσεις ων εμπορικών συλλόγων και των τοπικών αρχών που θα εκδώσουν για την ημέρα τους Αγίου Πνεύματος.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.