Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ - 01:30...Το Ιράν χτύπησε το Ισραήλ...!! Ισραηλινές Βάσεις δέχτηκαν βροχή από Ιρανικούς MLRS...!!! ΠΟΛΕΜΟΣ....

Ένας πόλεμος που φέρνει την τουρκία ακριβώς στην μέση... Να μην έχετε καμιά αμφιβολία όιτι θα ταχθεί με το Ιράν και το "πανηγύρι"...



Ένας πόλεμος που φέρνει την τουρκία ακριβώς στην μέση... Να μην έχετε καμιά αμφιβολία όιτι θα ταχθεί με το Ιράν και το "πανηγύρι" μόλις άρχισε...!!! Να θυμάστε μόνο από αυτά που θα εξελιχθούν πόσα και πότε σας τα είχε πεί ο "Στόχος"




«Βλέπουμε την επίθεση αυτή, ως επίθεση του Ιράν και την αντιμετωπίζουμε ανάλογα» ανακοίνωσε ο Ισραηλινός Στρατός.

Για την μεγαλύτερη σύγκρουση στο Γκολάν από το 1974 μιλούν πλέον διεθνείς αναλυτές και η κατάσταση κλιμακώνεται πολύ γρήγορα και εμπλέκει πλέον και το Ιράν εκτός από την Χεζμπολάχ και τον συριακό Στρατό.




Το κανάλι Al-Mayadeen επιβεβαίωσε πως οι Ιρανοί Φρουροί ανατίναξαν ισραηλινό εκτοξευτή πυραύλων με Kornet ATGM ενώ ανέφερε πως υπάρχει ενημέρωση προς το Ισραήλ ότι «οποιοδήποτε νέα επίθεση θα αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη επίθεση μέσα στο Ισραήλ».

Χτυπήθηκαν η ισραηλινή βάση ηλεκτρονικού πολέμου, η βάση 9900 συλλογής πληροφοριών, η βάση επικοινωνίας και το αρχηγείο του ισραηλινού στρατού της θέσης 810.

20 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τους Ιρανούς λέει το Ισραήλ γεγονός που απαιτεί άμεση αντίδραση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη μάχη με μπαράζ πυροβολικού ενώ ο συριακός Στρατός με τις ιρανικές δυνάμεις κατάφεραν να εξαπολύσουν ισχυρό πλήγμα χτυπώντας με MLRS GRAD 4 ισραηλινές βάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.