Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Roger Waters των Pink Floyd καταγγέλει σε συναυλία του τα «Λευκά Κράνη»!!! ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com Σε συναυλία του στην Βαρκελώνη ο τ. μουσικός των Pink Floyd ο Roger Waters καταγγέλει το « fake » White Helmets, που κάν...


dimpenews.com

Σε συναυλία του στην Βαρκελώνη ο τ. μουσικός των Pink Floyd ο Roger Waters καταγγέλει το « fake » White Helmets, που κάνει προπαγάνδα για τζιχαντιστές τρομοκράτες. Μην βομβαρδίζετε τη Συρία είπε επευφημούμενος, με βάση αυτή την προπαγάνδα. « Μην πιστεύετε την προπαγάνδα τους, ενθαρρύνει τις κυβερνήσεις μας να βομβαρδίσουν τη Συρία » είπε.




« Oι White Helmets είναι μια fake oργάνωση που υπάρχει μόνο για να δημιουργεί ανοιχτά προπαγάνδα για τους τζιχαντιστές και τους τρομοκράτες σε αυτό το μέρος του κόσμου.Αυτό εγώ πιστεύω, » είπε στο κοινό ο Waters αναφερόμενος στη Douma.La cara visible de Roger Waters

« Αν εμείς ακούγαμε την προπαγάνδα των White Helmets και άλλων θα εμψυχώναμε τις κυβερνήσεις μας ν΄αρχίσουν να βομβαρδίζουν το λαό στη Συρία. »

« Αυτό θα ήταν ένα λάθος με μνημειώδεις διαστάσεις . Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πείσουμε τις κυβερνήσεις μας να μην πάνε να βομβαρδίσουν τον κόσμο », πρόσθεσε.

Τώρα αρχίζει η Αντίσταση…..





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.