Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαύρο τριήμερο στην Πάτρα - Θρήνος για τους νέους που «έσβησαν» πρόωρα!

tempo24 Θρηνεί η Πάτρα την απώλεια τριών νέων ανθρώπων, που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα τριών ημερών. Πρόκειται για την 25χρονη Θεοδώρα Χ...


tempo24 Θρηνεί η Πάτρα την απώλεια τριών νέων ανθρώπων, που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα τριών ημερών. Πρόκειται για την 25χρονη Θεοδώρα Χαλκιά, τον 40χρονο Μέμο Μηνά και τον 43χρονο Γιώργο Σουτζόγλου, πρώην προπονητή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.




Ο Γιώργος Σουτζόγλου "λύγισε" το βράδυ του Σαββάτου όταν σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε καφετέρια μαζί με φίλους του, αισθάνθηκε αδιαθεσία, και έπεσε στο έδαφος. Αμεσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όμως δεν κατέστη δυνατόν να τον επαναφέρουν. Ο θάνατός του προήλθε από καρδιακή ανακοπή. Ο Γιώργος Σουτζόγλου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα, ήταν παλαιότερα προπονητής στον Αρη Πατρών και μάλιστα τον είχε ανεβάσει και κατηγορία. Με τον θάνατό του θρηνεί και σύσσωμη η οικογένεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πάτρας.




Αβάσταχτος ο πόνος και για την 25χρονη Θεοδώρα Χαλκιά, που "έφυγε" μετά από πολύχρονη μάχη με σοβαρή ασθένεια το πρωί της Παρασκευής.

Η κηδεία της έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής Κάτω Καστριτσίου Πατρών.



Το τελευταίο "αντίο" είπαν το μεσημέρι της Κυριακής συγγενείς και φίλοι, στον 40χρονο Μέμο Μηνά, που κατέληξε μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στις 4 το μεσημερι στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Ροϊτικα Πατρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.