Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΩΡΑ... Τι απαντά ο υιός της Ντόρας μετά το κράξιμο για το «αντίο» του στον σφαγέα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ «Καπετάν Ερμή»

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ: Φυσικά ο Κωστάκης κάνει τον χαζό και μας κάνει μάθημα "εθνικής συμφιλίωσης"... Όπως έγραψα και χθες παραβλέπουμε ...


ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ: Φυσικά ο Κωστάκης κάνει τον χαζό και μας κάνει μάθημα "εθνικής συμφιλίωσης"... Όπως έγραψα και χθες παραβλέπουμε ότι ο εν λόγω "Καπετάνιος" ήταν σφαγέας και επικεντρωνόμαστε στο τι έκανε σαν ΠΑΣΟΚος το 1992!!! Υποκινούσε τους Κολλάδες να ξεβρακώνουν όσους ήθελαν ιδιωτικές αστικές συγκοινωνίες... το ξεβράκωμα λοιπόν, μόνο στα μάτια του Κωστάκη μπορεί να θεωρηθεί "δίδαγμα για Δικαιοσύνη, Δημοκρατία και Ενότητα" που άφησε ο αγαπημένος του Καπετάνιος... Κατάλαβες Κωστάκη; Δεν σου λέμε για πριν 60 χρόνια!






Σου λέμε για αυτούς που πριν 20 χρόνια δεν άφησαν να αλλάξει κάτι στη χώρα και να πάρει μια στροφή που δεν θα την έφερνε εδώ... Ο εν λόγω σφαγέας λοιπόν ούτε πριν 60 χρόνια, ούτε πριν 20 χρόνια πρόσφερε στην πατρίδα που τον πλήρωσε αδρά αν και την πολέμησε... εσύ λοιπόν είναι απορίας άξιο τι ακριβώς θαυμάζεις στον εν λόγω; Πέρα από το ότι θεωρείς προχώ το να γλύφεις κομμουνιστές...





Αρκετά σχόλια προκάλεσε η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη στο Facebook, με την οποία αποχαιρέτισε τον Βασίλη Πριόβολο, τον καπετάν Ερμή που έφυγε από τη ζωή στα 100 του χρόνια.

Επειτα από τις επικρίσεις, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος επανήλθε στο θέμα, δίνοντας απάντηση σε όσους τον σχολίασαν.

«Λοιπόν, επειδή φαίνεται πως προκάλεσα έναν μικρό χαμό (ξανά!). Η ιστορία μπορεί να μην ξαναγράφεται, αλλά θεραπεύεται. Θυμίζω πως το ΚΚΕ νομιμοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 74 και η Eθνική Συμφιλίωση έγινε πράξη από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 89. Αρνούμαι λοιπόν να σκιαμαχώ για το τι έγινε πριν 20, πριν 40, ή πριν 60 χρόνια. Να 'μαστε καλά, πεδία αντιπαράθεσης και σύγκρουσης θα υπάρχουν πάντοτε. Διαλέχτε αν θέλετε να αφορούν το χτες ή το αύριο. Α! Και επειδή δεν ξέρω κανένα να γεννιέται και να κουβαλάει μίσος, διάλειμμα μισού λεπτού να σκεφτούμε τι θέλουμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτά. Βαράτε ελεύθερα τώρα», έγραψε ο κ. Μπακογιάννης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.