Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέος Υπστηρικτής.... Φίλης για Ρουβίκωνα: Τρικάκια και μπογιές δεν είναι επίθεση, είναι ενέργεια

Με αφορμή την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Βρετανικό Συμβούλιο, ο Νίκος Φίλης κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα, με δηλώσεις του στην τηλεόραση το...

Φίλης για Ρουβίκωνα: Τρικάκια και μπογιές δεν είναι επίθεση, είναι ενέργεια

Με αφορμή την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Βρετανικό Συμβούλιο, ο Νίκος Φίλης κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα, με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Δεν έχω παρακολουθήσει», απάντησε στην Άννα Μπουσδούκου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τη δημοσιογράφο να απαντάει: «Πέταξαν κάποια τρικάκια».




Ο πρώην υπουργός Παιδείας, τόνισε: «Το να πετάς τρικάκια δεν είναι επίθεση. Είναι μια ενέργεια, την οποία πρέπει να εκτιμήσουμε πού εντάσσεται και τι στόχο έχει. Τι γράφουν και γιατί τα πέταξαν. Αυτό δεν συνιστά επίθεση και ειδικά καταδρομική, όπως ακούμε να λέγεται».

Για το εάν στη γαλλική Πρεσβεία ήταν επίθεση, είπε: «Όχι βέβαια, πέταξαν μπογιές. Λάθος ήταν και δεν προσφέρει τίποτα στη χώρα μας αυτήν τη στιγμή. Καμία αντίρρηση σε αυτό...».

Σχετικά με το εάν του προκαλεί εντύπωση ότι η Αστυνομία δεν τους κατάλαβε, απάντησε: «Τι ζητάμε, σε κάθε τετράγωνο, σε κάθε γωνιά να υπάρχουν ΜΑΤ; Υπάρχουν εκατοντάδες “στόχοι” στην Αθήνα. Ζητάμε αστυνόμευση κατά όσων πετούν τρικάκια; Λάθος είναι αυτές οι ένεργειες από την πλευρά της σκοπιμότητας, αλλά δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.