Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Εκρηκτική» οδήγηση τινάζει σπίτι στον αέρα – Δείτε την στιγμή της έκρηξης

Ένα αυτοκίνητο είχε καρφωθεί πάνω σε σπίτι στο Τέξας των ΗΠΑ. Η αστυνομία λοιπόν δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο δείχνει καρέ...


Ένα αυτοκίνητο είχε καρφωθεί πάνω σε σπίτι στο Τέξας των ΗΠΑ. Η αστυνομία λοιπόν δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο δείχνει καρέ καρέ την έκρηξη που ακολούθησε την πρόσκρουση και την αγωνιώδη προσπάθεια των αστυνομικών να σώσουν τη ζωή τους και εγκλωβισμένους.




Το αστυνομικό τμήμα Hurst δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook και παρουσιάζει αρκετά περιπολικά να βρίσκονται έξω από το σπίτι για να δουν αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι και τι ακριβώς έχει συμβεί από την πρόσκρουση.





Ο ιδιοκτήτης υπέδειξε στους αστυνομικούς πού βρίσκονταν εκείνοι που χρειάζονταν βοήθεια και ξαναμπήκε μέσα και τότε ήταν που έγινε μία μεγάλη έκρηξη.

Λίγο πριν εισέλθουν στην κατοικία, το σπίτι ξαφνικά εκρήγνυται, προκαλώντας μία ισχυρή πυρκαγιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αξιωματικοί βρήκαν τη σύζυγο «σοβαρά τραυματισμένη και θαμμένη σε ερείπια». Η μητέρα και ο πατέρας αντιμετωπίζουν σοβαρά εγκαύματα από την πυρκαγιά, ο γιος τραυματίστηκε ελαφρά και έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ κανένας από τους αστυνομικούς δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.