Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάτω απ΄το άψυχο κορμάκι του βρέθηκε ένα φαράσι... Ασύλληπτη φρίκη στη Νέα Σμύρνη – Σοκαρισμένη η καθαρίστρια που βρήκε το νεκρό βρέφος ΒΙΝΤΕΟ

newsit Σοκ και αποτροπιασμός στην Νέα Σμύρνη - Μόνο αηδία προκαλεί ο τραγικός θάνατος του νεογέννητου βρέφους - Το άψυχο κορμάκι του βρέθηκ...


newsit Σοκ και αποτροπιασμός στην Νέα Σμύρνη - Μόνο αηδία προκαλεί ο τραγικός θάνατος του νεογέννητου βρέφους - Το άψυχο κορμάκι του βρέθηκε να είναι ακόμα τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο!




Ανάστατη η γειτονιά δεν μπορεί να πιστέψει το φρικιαστικό έγκλημα
Συγκλονισμένοι είναι η Νέα Σμύρνη από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένα νεογέννητο μωράκι, το οποίο πετάχτηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο του!

Γείτονες μιλώντας στο newsit.gr, δηλώνουν έκπληκτοι, όπως είναι φυσικό από το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ υποστηρίζουν πως αποκλείεται ο δράστης να είναι κάτοικος της γειτονιάς.






Πάντως και κάποια αστυνομικά σενάρια μιλούν για την πιθανότητα αυτός ή αυτοί που πέταξαν το μωράκι να μην το έκαναν μέσα από την πολυκατοικία, αλλά περνώντας από έξω, να προχώρησαν σε αυτό το ανοσιούργημα.

Το αγοράκι φαίνεται να βρήκε μια καθαρίστρια, που ενώ έκανε την δουλειά της εντόπισε το άψυχο κορμάκι του κάτω από ένα φαράσι. Το θέαμα αυτό προφανώς και την σόκαρε, κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία και της πήρε κατάθεση.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Πρηγκιπονήσων στον αριθμό 5.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.